[CCC] KFC China copiază trupa Black Pink

Pe 14 iulie, ET Today, un ziar taiwanez, a raportat faptul că reclama pentru Queen Mojito de la KFC China, difuzată începând cu 1 iulie, este criticată pentru plagierea unei părți din videoclipul piesei „DDU-DU DDU-DU” de la Black Pink.

În reclamă, protagonista joacă șah după ce pozează arogant, poartă o coroană în fața unui fundal roz și stă așezată pe o piesă uriașă de șah, scene foarte asemănătoare celor cu Jennie din videoclipul piesei de la Black Pink, lansat acum un an. În plus, fanii chinezi sunt foarte furioși,  deoarece au găsit în reclamă și scene asemănătoare celor cu Lisa dintr-o sală de clasă și celor cu Rosé din spațiu.

ET Today a comentat: ”Nu este nicio diferență, doar că persoanele sunt schimbate.

Câteva dintre comentariile internauților au fost:

1. [+706, -13] Copiază un videoclip care are aproape 900 de milioane de vizualizări ㅋㅋ

2. [+246, -13] Chinezii au aruncat de mult lucrurile precum drepturile de autor pe fereastă și nu cunosc nimic altceva în afară de bani. Ar face orice pentru bani, trebuie să-i oprim.

3. [+200, -5] O țară lipsită de creativitate ㅋㅋ

4. [+100, -3] Cât vor mai continua să trăiască așa?

5. [+74, -3] Cum era de așteptat… Nu pot renunța la acest obicei.

6. [+11, -0] Sunt atât de multe persoane. Nu au niciun talent? Au copiat o țară cu 50 de milioane de locuitori.

7. [+5, -0] De asta China are atâtea produse false.

8. [+5, -0] Nu ar trebui să facă mai bine dacă ei copiază? De ce sunt atât de neglijenți?

9. [+5, -1] Voi informa YG Entertainment despre asta. Reprezintă încălcarea drepturilor de autor..

10. [+4, -0] Oh, China din nou…. Copiază un videoclip cu 880 de milioane de vizualizări.

Sursă: 1 / 2

8 gânduri despre „[CCC] KFC China copiază trupa Black Pink

 1. Georgiana

  Vai… faceți atâta scandal, dar când BlackPink o copiat piesa „So Hot” de la trupa Wonder Girls nimeni nu a spus nimic, pe bune zici că BlackPink îi cea mai faina trupa din lume, vă luați de China că o copiat BlackPink, dar vai… pe alea din BlackPink sa nu le criticați sau sa le judecați că o copiat toată piesa nu mă că o remixato putin adică na… nai avea cum să le judeci, adică mare lucru că o copiat doua sau trei faze, și parcă văd cum o să mă înjure toți că zic de BlackPink că o copiat piesa dar dacă mergeți pe YouTube și căutați piesa „So Hot” de la „Wonder Girls” o sa va convingeți singuri, eu sincer m-am saturat sa le tratați pe alea din BlackPink că pe niște prințese!

  Apreciază

  Răspunde
   1. Carmi

    Hai lăsă că și alte trupe sunt copiate de alții și nimeni nu face atât tam-tam ca la ele. Și Kill this love e copiata, mă refer la instrumental, și nimeni nu zice nimic.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Longtimeago

     Stiti, aici este ca la politie, aduci acuzatii pentru cineva anume iti trebuie argumente si dovezi bune pentru a te crede si pentru a-l investiga pe ,,omul rau”.
     1. BLACKPINK nu a copiat melodia de la Wonder Girls, doar au facut un cover (la fel ca cele din TWICE).
     2. In caz ca instrumentalul a fost copiat atunci pun pariu ca acea persoana a si cerut credite pentru ea, ceea ce inseamna ca trebuia ca un articol sa fie aici despre aceasta plagiere 😉 surprinzator pentru tine, eu nu am gasit nimic, dar poate imi luminezi tu calea (ca din cate stiu eu Teddy este producatorul melodiei). ;3
     3. Nu inteleg ce-i cu diferenta asta dintre trupe ca din cate observ eu cam toate sunt la acelasi nivel de apreciate si urate, poate doar ca unele nu sunt atat de populare precum altele.
     Acum ce sa spun, fiecare vede ce vrea.

     Apreciază

     Răspunde
    2. Georgiana

     Asta e prima data cand o aud, ce piesa au copiat ( am cautat acum si esti sigura persoana de pe internet cu parerea asta si te recunosc si din hate-ul pe care il ai mereu de impartit, ca lumea si are chef de negativismul tau )? Astept piesa 😘

     Apreciază

     Răspunde
  1. Diana

   Remixul “So hot” cantat de BlackPink este un cover al piesei de la Wonder Girls. Cu mentalitatea ta sper ca nu fredonezi cantece pe steada, cine stie cum iti iei amenda pt. incalcarea drepturilor de autor 😘

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s