Rapperi sud-coreeni care arată exact ca nişte idoli

Idolii sunt cunoscuți pentru faptul că pe lângă talentele pe care le posedă, sunt şi foarte fermecători. Dar știați că aceşti rapperi sunt, de asemenea, extrem de frumoși?

Rapperii au o modalitate de a folosi cuvintele de partea lor și un stil plin de originalitate, dar unii dintre ei sunt, de asemenea, binecuvântați cu trăsături faciale unice și fermecătoare.

Iată o listă a rapperilor sud-coreeni care ai zice că pot fi idoli în orice moment!

HAON

HAON este un rapper sud-coreean care a câștigat programul „High School Rapper 2″. În ciuda aptitudinilor sale uimitoare și a carismei de ne]ntrecut, el are trăsături drăguțe și inocente, ceea ce face să pară că ar putea fi un membru dintr-un grup de băieți!

ASH ISLAND

Imagini pentru ash island

ASH ISLAND, cunoscut în trecut sub numele de Clloud, este un rapper sud-coreean reprezentat de Ambition Musik. A devenit popular prin intermediul „High School Rapper 2” și, deși nu a fost câștigător, a atras atenția fanilor. El este în centrul atenției datorită hainelor pe care le poartă, iar recent în timpul spectacolelor pe care le-a avut și-a dezvăluit pătrățelele.

Hash Swan

Hash Swan este un rapper sud-coreean care a fost un concurent la competiția televizată „Show me the Money 5″ și „Show Me the Money 6″. Recent, el și-a vopsit părul într-o culoare maro deschis, care i-a adus multă atenție și i-a făcut pe fani să îl compare cu un idol.

Gray

Gray este cunoscut pentru faptul că este un rapper chipeș cu simțul modei, iar unii fanii chiar spun că el seamănă cu actorul și modelul Nam Joo Hyuk. Datorită aspectului său asemănător unui idol şi chiar al unui actor, el apare ca model în mai multe reviste de modă.

Beenzino

Beenzino, care şi-a încheiat serviciul militar la începutul acestui an, este, de asemenea, un rapper cunoscut pentru fizicul său. Cu aspectul său și stilul de modă unic, rapper-ul este foarte popular printre femei. În plus, Beenzino a fost admis la Departamentul de Sculptură al Universității Naționale din Seul, care este pe primul loc în Coreea și pe locul 26 în lume în topul universităților, fiind destul de greu să fii acceptat acolo.

sursa

Un gând despre „Rapperi sud-coreeni care arată exact ca nişte idoli

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s