Idoli care au debutat de mai multe ori

Nu totul merge întotdeauna așa cum trebuie, iar industria K-Pop nu este o excepție. Nu fiecare idol este de succes la început, iar mulți dintre aceștia au făcut parte din grupuri mai mici înainte de a debuta în trupe mai populare.

Se crede că un membru va face parte dintr-un grup pentru mulți ani, dar nu este întotdeauna așa. Idolii se pot regăsi în grupuri diferite, cu membrii diferiți, din motiv că au părăsit fostele trupe, sau pentru că acestea s-au destrămat. Aveți mai jos o listă a idolilor care au debutat de mai multe ori pe parcursul carierei lor în industria muzicală.
Imagini pentru 1. HyunA
1. HyunA

HyunA a debutat, în total, de 5 ori. A fost inițial parte din Wonder Girls, dar a părăsit grupul din pricina grijilor pe care și le-a făcut pentru sănătatea ei. S-a alăturat apoi CUBE Entertainment, unde a rămas până acum câteva luni, când a părăsit agenția din cauza unui scandal în care a fost implicată alături de E’Dawn, fost membru PENTAGON. Sub CUBE Entertainment, a debutat ca membră a 4minute.

În ultimii ani, a activat ca solistă, prima lansare solo fiind ”Change”. Între timp, a debutat și în sub-unit-uri precum Trouble Maker și Triple H.

Imagini pentru KARD Somin
2. Somin din KARD

Somin a făcut anterior parte din două alte grupuri, ale căror concepte au fost foarte diferite față de cel pe care îl abordează acum, ca o membră a KARD. Puretty a fost unul dintre grupurile din care Somin a făcut parte, dar s-a destrămat la puțin timp după debut.

După puțin timp, cântăreața a debutat a doua oară alături de membrele APRIL, dar a părăsit grupul din cauza unor motive personale, deși a sugerat că nu era o mare fană a conceptului drăguț. Într-un final, Somin a debutat alături de KARD, câștigând, în prezent, din ce în ce mai multă popularitate.

Imagini pentru WINNER Mino
3. Mino din WINNER

Mino a debutat, inițial, sub numele de ”Tagoon” într-un grup numit BoM, care a lansat balade precum ”Whitout You”. Grupul s-a destrămat rapid, iar Mino a dat audiţie pentru YG Entertainment. După ce a concurat la ”Win: Who Is Next”, a debutat ca un membru al WINNER.

Între timp, și-a făcut debutul într-un sub unit numit MOBB alături de Bobby din iKON și ca un artist solo.

Imagine similară
3. Solji din EXID

Solji a fost prezentă pe scenă de peste 10 ani. Chiar dacă acum aceasta face parte din a treia generație a K-Pop-ului, Solji a debutat inițial într-un duet numit 2NB, care s-a încadrat în a doua generație, urmând apoi să se destrame în anul 2012.

A devenit apoi o profesoară de canto pentru EXID, fiind adăugată grupului după ce câteva dintre membrele originale au părăsit trupa.

Imagini pentru APRIL Chaekyung
4. Chaekyung din April

Chaekyung a făcut, la început, parte din Puretty alături de Somin din KARD. După destrămarea grupului, a participat la Produce 101 și a debutat în I.B.I, sub LOEN Entertainment, un grup alcătuit din stagiare care nu au reuşit să debuteze în I.O.I.

Artista face acum parte din April, care a adunat foarte mulți fani după lansarea single-ului “Oh! my mistake”.

Imagini pentru NU’EST’s Minhyun
5. Minhyun din NU’EST

La aproape șase ani după ce a debutat alături de NU’EST, Minhyun a participat la sezonul 2 din Produce 101 difuzat pe Mnet, ajungând printre stagiarii care au reușit să debuteze în grupul final, Wanna One. Acum, că Wanna One s-a destrămat, Minhyun s-a întors la grupul lui inițial, care continuă să adune din ce în ce mai mulți fani pe zi ce trece.

6. Kim Jung Ah
Fanii o cunosc pe Jung Ah drept membră After School, dar nu mulți știu că la început, aceasta a debutat în SZ și Kiss Five, devenind apoi lider al grupului After School, înainte de a părăsi trupa în 2016.
Eunbi4
7. Eunbi din IZ*ONE

Eunbi a debutat inițial ca parte din Ye-A, numele ei de scenă fiind Kazoo, trupa lansând însă un singur single înainte de a se destrăma. După ce a participat la emisiunea Produce 48 și a avut foarte mult succes ca o stagiară a Woolim Entertainment, Eunbi a debutat din nou alături de membrele IZ*ONE.

Sursă: 1 / 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s