Hwasa din MAMAMOO își cumpără o mașină nouă!

Hwasa și-a cumpărat prima ei mașină!

În episodul „I Live Alone” de la MBC din 19 iulie, Hwasa și-a obținut permisul de conducere și a condus pentru prima dată. Hwasa a dezvăluit că și-a luat o mașină nouă și a împărtășit: „Tocmai ce mi-am luat permisul de conducere, am fost speriată de mașini pentru că am fost implicată într-un accident de mașină în trecut, nu credeam că o să pot merge vreodată la volan, dar am fost de părere că ar trebui să-mi depășesc frica”.

Mașina pe care a cumpărat-o este un Volvo XC40. Vehiculul a câștigat popularitate pentru stilul său unic a unui SUV compact care îmbină stilul și inovația scandinavă. 

În timpul emisiunii, Hwasa a condus pentru a se întâlni cu un prieten apropiat. Aceasta a remarcat: „În tot acest timp, [prietena mea] mă lua întotdeauna cu mașină. Ea conduce foarte bine. „

Park Na Rae a făcut toată lumea să râdă adăugând: „Când conduci prima oară, trebuie să o faci cu cineva care poate conduce. Am mers cu Jang Do Yeon, dar ea nu avea nici o licență, așa că amândouă am strigat după ajutor pe autostrada Gangbyeon.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s