5 diferențe dintre jocul BTS World și adevărata poveste de debut a trupei BTS

Veteranii ARMY știu totul despre BTS, dar fanii mai noi încă descoperă anumite lucruri. Jocul BTS WORLD le arată jucătorilor cum trupa fenomen a fost creată, dar în același timp unele părți sunt doar de dragul poveștii. Mai jos aveți 5 diferențe:

1. Cronologia

btsworld

În BTS WORLD, jucătorul este trimis înapoi în 2012 pentru a recruta și a debuta trupa BTS.

firstgroup

În realitate, Big Hit Entertainment a început să creeze BTS în 2010. Membrii BTS nu s-au alăturat toți în 2010, dar până în 2012 s-au unit.

2. Creerea trupei

rm4

Atât în joc, cât și în realitate, RM este primul membru care se alătură trupei BTS, dar acolo se termină asemănările.

group

În joc RM, SugaJ-HopeJinJiminV și Jungkook sunt fondatorii și membrii finali ai trupei. În viața reală, trupa a suferit câteva schimbări. Supreme Boi, producător Big Hit, trebuia să fie un membru al trupei împreună cu Suwoong din Boy’s Republic și A-Tom din JBJ.

3. Cum s-a alăturat fiecare membru

group

BTS WORLD este un joc fictiv bazat pe evenimente reale. O mare parte din istoria pre-debut a trupei a fost minimalizată sau schimbată în scopul povestirii. Este posibil ca membrii reali să nu se fi întâlnit exact ca cei ficționali, dar povestea de recrutare este exact ca în joc.

rm-jk

De exemplu, Jin a fost recrutat când a coborât dintr-un autobuz, iar Jungkook a decis să semneze un contract pentru că a fost impresionat de abilitățile lui RM.

4. Apartamentul trupei BTS

debut

Un clip video din BTS WORLD arată cum BTS joacă piatră, foarfece, hârtie pentru a decide ce camere va avea fiecare membru.

dorm

Înainte de debut, trupa BTS a dormit în aceiași cameră și nu doar pentru o scurtă perioadă de timp. Toți cei șapte membri au dormit ani de zile în aceeași cameră.

5. Numele trupei

2014

Jucătorii BTS WORLD primesc flashback-uri din perioadă alegerii numelui trupei BTS. În joc, băieții nu sunt încântați cu numele “Bangtan Boys” și vor să îl schimbe. Nici în viața reală nu au fost fericiți când au auzit cum o să îi cheme.

2019

“BTS” puteau să aibă numele: “Big Kids” sau “Young Nation”, așa că noi suntem fericiți că au râmas în final cu numele ,,BTS”.

Sursă

Un gând despre „5 diferențe dintre jocul BTS World și adevărata poveste de debut a trupei BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s