9 filme romantice coreene perfecte pentru a fi vizionate în nopțile de vară

9 Romantic Korean Movies That Are Perfect For Summer Movie Nights

Dragostea se simte în aer! Vara este cu siguranță un anotimp al iubirii, și ce este mai bun decât să petreci vara vizionând comfortabil filme coreene?

Chiar dacă sunteți pasionați de filmele de acțiune sau filmele de comedie romantică, această listă scurtă are cu siguranță niște recomandări pe care le veți savura. Așa că pregătiți popcornul și așezați-vă mai confortabil!

Spellbound


Kang Yeo Ri (Son Ye Jin) are o abilitate unică de a vedea fantome – o abilitate ce o face mizerabilă. Ma Jo Goo (Lee Min Ki) este un muzician de stradă necăjit. Împreună, ei pot să treacă peste greutăți și, poate, să găsească ceva mai mult? Magie, romantică, și elemente supranaturale se cobină toate pentru a crea o comedie romantică perfectă pentru a fi vizioantă vara.

Show Is In The Sea


Sun Mi (Lee Young Ah) suferă de o boală de sânge rară, și încearcă să-și trăiască viața savurând fiecare moment. Însă, Când îl întâlnește pe un înotător de compețtiții, Sang Woo (Park Hae Jin), ea ezită să se îndrăgostească , știind că nu va trăi mult. Dar va reuși iubirea să învingă destinul vieții? Acest film emoționant va deveni cu siguranță unul dintre filmele favorite!

Love Forecast


Mereu în zona prieteniei, Kang Joon Soo (Lee Seung Gi) a trăit încercând să iasă din zona de confort și să devină o versiune mai bună a lui, totul pentru o prietenă din copilărie, frumoasa prezentatoare meteo Kim Hyun Woo (Moon Chae Won). Dar se prognozează dragoste sau mâhnire? „Love forecast” este un film perfect pentru o noapte lungă și comfortabilă.

Memories Of The Sword


Hong Ee (Kim Go Eun) este o luptătoare samurai din perioada dinastiei Goryeo, antrenându-se pentru a se răzbuna pe moartea părinților ei, uciși pe când ea era un copil. Dar viața ei se schimbă radical când află totul despre adevărul neliniștitor al destinului său pe linia de rudenie. Filmul este despre o întorsătură epică a iubirii, răzbunare și lăcomie care aduce la viață acțiunile acum istorie. Este un film pe care nu îl veți putea uita!

Beautiful Vampire


Un vampir frumos de 500 de ani, Ran (Jung Yeon Joo), ducea o viață liniștită vânzând produse cosmetice și abținându-și instinctele de vampir. Totul mergea bine până în ziua în care a întâlnit un bărbat (Song Kang) cu un miros la fel de tentant ca și a iubitutlui ei de mult, mult timp în urmă, iar toate instinctele ei revin la viață. Acest film drăguț și distractiv, dar și tema bruscă cu un vampir, vă va face noaptea de vară mult mai împlinită.

Because I Love You


Un compozitor talentat care moare brusc după un accident de mașină, Jin Lee Hyung (Cha Tae Hyun), este un pic șocat să afle că spiritul său nu se mișcă deloc după trecerea în viața de apoi. În schimb, spiritul său sare de la un corp la altul. Cu ajutorul unui student capricios (Kim Yoo Jung), Lee Hyung trebuie să ajute persoanele ale căror copruri le posedă să-și găsească dragostea și sentimentul de împlinire – un scop ușor de zis, dar greu de făcut. Va reuși el să o facă fiind în viața de apoi? Această comedie înduioșătoare vă va face și să râdeți!

Hwang Jin Yi


Având și putere, și statut social înalt, viața lui Hwang Jin Yi’s (Song Hye Kyo) ajunge la un moment de cotitură când află că, de fapt, este un copil neligitim. Forțată de scara socială, Jin Yi își ia viața și fericirea în propriile mâini, totul în timp ce îl caută pe primul bărbat pe care l-a iubit vreodată, un servitor de familie numit No Mi (Yoo Ji Tae). Istoria are loc în perioada dinastiei Joseon și se bazează pe viața reală a unei curtezane coreene, iar filmul este perfect pentru cei ce adoră istoria.

On Your Wedding Day


Credeți în dragoste la prima vedere? Dar în destin? Când Hwang Woo Yeon (Kim Young Kwang) a fot invitat la nunta primei sale iubiri (Park Bo Young), el supune pe ambii la un ultim test, încercând să aducă la viață ce a fost odată între ei, înainte să fie prea târziu. Aceasta este o comedie romantică perfectă pentru o noapte liniștită de vară!

A Werewolf Boy


Când Soon Yi (Park Bo Young) și familia ei s-au mutat cu traiul la țară, ei au observat mai mult decât aer proaspăt și câmpii deschise. Ei au descoperit un băiat cu un comportament sălbatic, ca a unui animal (Song Jung Ki) ce locuia în curtea lor. Întrucât ei au decis să aibă grijă de el, a apărut o atracție stranie între Soon Yi și băiatul straniu. Dar tot mai multe persoane află despre personalitatea stranie a băiatului, va fi în stare iubirea lor să-i salveze pe amândoi?

Dar care sunt preferințele voastre în materie de filme? Scrieți mai jos în comentarii!

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s