Woolim Entertainment dezvăluie logo-ul noii trupe de fete – Rocket Punch + trupa primește atenție mondială!

Woolim Entertainment anunță debutul unui nou grup de fete!

Noul grup, Rocket Punch, va fi al doilea grup de fete de la Woolim, după Lovelyz. Întrucât marele anunț a apărut acum câteva ore, nu se cunosc multe informații nici despre membrele potențiale, nici despre data debutului. Însă se presupune că 3 membre posibile sunt Takahashi Juri, fosta membră AKB48, dar și fostele participante la Produce 48, Kim Sohee și Kim Suyun.

La puțin timp de la anunțul agenției, numele viitoarei trupe Rocket Punch a ajuns în trend pe Twitter, pe locul 1 în Coreea de Sud și pe locul 12 în lumea întreagă. De asemenea, pe Naver, numele a ajuns în trend pe locul 13, ajungând până pe locul 3 printre utilizatorii Naver până la 20 de ani și până pe locul 8 printre cei cu vârsta peste 20 de ani:

Image

Rocket Punch are deja conturi de socializare pe toate platformele media, reușind chiar să adune deja 1500 de membri pe fancafe. Se pare că trupa demonstrează din prima că va fi o trupă promițătoare. Priviți scurtul videoclip ce dezvăluie logo-ul trupei Rocket Punch mai jos:

Un gând despre „Woolim Entertainment dezvăluie logo-ul noii trupe de fete – Rocket Punch + trupa primește atenție mondială!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s