Organizatorii de la „Busan One Asia Festival” dezvăluie lista artiștilor care vor urca pe scenă

Reprezentanții de la „Busan One Asia Festival” sau „BOF” au anunțat prima linie de artiști care vor lua parte la spectacol!

Potrivit rapoartelor, „BOF” va avea loc în perioada 19 – 25 octombrie în orașul Busan și va reprezenta o sărbătoare dedicată muzicii și culturii k-pop. În acest an, AB6IX, ITZY, Ha Sung Woon din HOTSHOT, Kim Jae Hwan, Stray Kids, Lovelyz, JBJ95, Simon Dominic, Hoody și Punchnello vor bucura publicul cu prestațiile lor.

O sursă din orașul Busan a explicat: „Artiștii incluși în line-up reflectă preferințele majorității fanilor k-pop, precum și publicului țintă al „BOF”-ului”.

De asemenea, s-a dezvăluit că AB6IX, ITZY și membrul HOTSHOT vor evolua în timpul concertului de deschidere din 19 octombrie, iar Kim Jae Hwan și Sejeong din Gugudan vor participa în calitate de prezentatori.

Pe 20 octombrie va fi organizat un concert hip-hop, unde Simon Dominic și alți artiști de la AOMG vor încânta publicul cu prestațiile lor incendiare, iar pe 25 octombrie va avea loc un spectacol cu titlu „Family Park Concert”. La evenimentul de închidere vor participa trupe precum Lovelyz, Stray Kids sau JBJ95.

În următoarele zile urmează să fie confirmare și prestațiile altor artiști. Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu toate detaliile posibile.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s