Mnet vrea să angajeze o echipă profesionistă, ca să investigheze controversa voturilor din finala „Produce X 101”

În 26 iulie, Mnet a lansat o declarație suplimentară ca răspuns la controversa privind numărarea voturilor din ultimul episod al show-ului „Produce X 101”.

În ciuda declarației anterioare a celor de la Mnet, care au explicat că au ales să rotunjească procentele voturilor din episodul final, furia internauților și neîncrederea față de clasamentul final al concurenților refuză să se liniștească.

Ca rezultat, Mnet a dezvăluit: „În primul rând, ne cerem scuze profunde pentru că am provocat o astfel de controversă din cauza rezultatelor voturilor din difuzarea live a emisiunii „Produce X 101 „. Mnet a investigat atent procesul de numărare a voturilor, există o limită a modului în care am putea reevalua procesul din partea noastră, prin urmare, planificăm să angajăm o echipă profesionistă și să solicităm o investigație oficială. Mnet promite să participe la această investigație și va fi responsabil pentru cosecințe. Încă o dată, ne cerem scuze profunde pentru că am provocat neliniște „.

Între timp, unii fani ai emisiunii „Produce X 101” s-au unit pentru a putea lua măsuri legale împotriva Mnet în ceea ce privește controversa privind numărarea voturilor care implică grupul X1, câștigător al programului de supraviețuire.

sursa

Un gând despre “Mnet vrea să angajeze o echipă profesionistă, ca să investigheze controversa voturilor din finala „Produce X 101”

  1. Pingback: S-a descoperit o înregistrare ce ar confirma că voturile de la „Produce X 101” au fost manipulate – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s