Celebritățile evită să meargă la ginecolog, Sulli dezvăluie motivul principal!

Recent, Sulli a vorbit despre problemele cu care se confruntă celebritățile de sex feminin, despre zvonuri false și multe altele.

În ceea ce privește zvonurile despre o presupusă sarcină din trecut, actrița a declarat: „Oamenii m-au rănit foarte mult emoțional. Din cauza agoniei mentale, m-am dus la spital. După ce am fost supusă mai multor examinări, nu au găsit probleme. Cu toate acestea, mi s-a indicat să fac o vizită și medicului ginecolog, așa am și făcut. Oamenii au văzut că am mers la ginecolog și astfel au apărut zvonurile”.

„Un angajat al spitalului mi-a luat dosarul medical și i-a făcut o poză, apoi a încărcat imaginea pe rețele de socializare. Și cazul meu nu este singurul, multe zvonuri apar atunci când informațiile personale ale celebrităților sunt publicate de către angajații spitalului pe internet. Nu ne protejează intimitatea” – a declarat cântăreața.

Cântăreața Shinji i-a dat dreptate lui Sulli: „Din cauza unor astfel de zvonuri, care apar după ce celebritățile au vizitat spitalul, nu mă apropii nici măcar de departamentul ginecologic dintr-un spital public”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s