Coregrafiile lansate în ultima perioadă (8 – 27 iulie, partea II)

Articolul de azi a fost împărțit în două părți pentru a nu încărca pagina. Prima parte o puteți vedea aici.

Trupa VAV a revenit cu single-ul de vară „Give Me More”, o melodie în stil pop latin, iar coregrafia a fost dezvăluită mai mult pentru concursul de dans cover, în colaborare cu 1Million Dance Studio, anunțat acum câteva zile în urmă. Baron a explicat și de această dată un pic din coregrafie, tutorialul poate fi găsit pe canalul de YouTube a agenției A Team.

Provocare: cele mai multe coregrafii pentru melodiile de pe album. Trupa 1TEAM: provocare acceptată. Prima rutină de dans este pentru melodia de titlu „Rolling Rolling” și conține o sumedenie de mișcări ce includ rotiri și rostogoliri. A doua coregrafie este pentru melodia de pe album „TAK” și este genul de coregrafie care are sens doar dacă e dansată în grup. A treia coregrafie e pentru piesa „Ice In The Cup” și este pe departe cea mai bună coregrafie din toate trei:

Iată o coregrafie care va arăta perfect dacă va fi dansată în două persoane. Multe mișcări din mâini, dar și multe mișcări dansate în perechi. Este dansul pentru melodia nouă a trupei GWSN, și acume „Red Sun (021)”.

Și acum să-mi găsească cineva un dansator mai dedicat și mai talentat decât el. Un dansator care iubește la fel de mult să ducă fiecare mișcare la perfecțiune, și să emane acea aură numită „energia perfecțiunii”. Lay poate face asta. Iar coregrafia pentru melodia „Honey” vine ca dovadă. Vizionare plăcută.

Instrumentalul acestei melodii îi oferă un stil al pieselor din a doua generație a kpop-ului, iar vocile membrelor o aduce totuși în prezent. Stranie combinație. Dar mișcările de dans sunt drăguțe și armonioase, și foarte ușor de înțeles. Este trupa fromis_9 cu melodia „Love Pum Pum Pum”. (avertizare, melodia dă dependență)

Prietenele Seungyeon din CLC și Euijin din SONAMOO colaborează pentru coregrafia lunară a membrei CLC, dezvăluind un dans ademenitor pentru melodia „I Miss Myself” de Notd și HRVY. Și Seungyeon arată bestial în acest video:

Și încă un cover, ultimul video din acest articol, vine de la 2 membre sexy și încrezute în sine când vine vorba de dans: membrele Dahee și Iaan din NeonPunch, care prezintă coregrafia săptămânală, de data aceasta dansând pe melodia „Sorry Not Sorry” de la Demi Lovato:

Atât a fost pentru această săptămână! (sau ceea ce am găsit eu) Dacă am scăpat un video, nu ezitați să scrieți în comentarii! O zi (noapte) bună!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s