Jungkook din BTS îi trimite un cadou lui Cha Eun Woo din ASTRO

Jungkook din BTS i-a trimis un camion cu cafea pe platourile de filmare a dramei „Rookie Historian Goo Hae Ryung” lui Cha Eun Woo, membru al grupului ASTRO!

În dramă, Cha Eun Woo joacă rolul prințului singuratic Yi Rim, care scrie în secret romane de dragoste sub pseudonimul Maehwa.

În 26 iulie, el apostat fotografii cu camioneta de cafea trimisă de Jungkook. Pe banner-ul de sus al camioanului de cafea se afla mesajul:”Yi Rim, vino aici, hai să mâncăm și să ne distrăm”. Formularea acestui citat este într-un stil tradițional, folosit adesea în dramele istorice. Alte postere cu mesaje de încurajare sunt: „Bucurați-vă de cafea și câștigați putere! Mult noroc, Eun Woo! „, „Maehwa, te rog să scrii un scenariu și pentru mine. De la Jungkook din BTS.” Cha Eun Woo i-a mulțumit lui Jungkook și l-a invitat să se distreze și să manânce împreună.

Jungkook și Cha Eun Woo fac parte dintr-un grup de prieteni de idoli care s-au născut în 1997. Mingyu din SEVENTEEN, un alt membru al grupului de prieteni, a trimis de curând și el un camion de cafea lui Cha Eun Woo pe platourile de filmare.

sursa

2 gânduri despre „Jungkook din BTS îi trimite un cadou lui Cha Eun Woo din ASTRO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s