Big Hit achiziționează Source Music, păstrând în același timp independența agențiilor

Imagini pentru bts and gfriend

A devenit cunoscut faptul că Source Music Entertainment, agenția de la care vine trupa G-Friend, a devenit o filială a companiei Big Hit Entertainment.

Potrivit informațiilor din 29 iulie, Big Hit a confirmat o fuziune cu Source Music, ambele părți încheind recent tranzacția. Cei de la Source Music au spus despre colaborare că este o ocazie bună pentru artiștii săi. În plus, compania își va muta sediul în noua clădire a Big Hit-ului.

„Recent am încheiat procesul de achiziționare a acțiunilor companiei Source Music, iar agenția ni se va alătura în calitate de filială. Source Music își va păstra culoarea și independența” – a spus un purtător de cuvânt de la Big Hit Entertainment.

Cu alte cuvinte, Big Hit a „adoptat un copil adult” pentru a-și extinde afacerea. Ca orice „părinte”, compania va oferi sprijin, sfaturi și va veghea ceea ce face „copilul”. Dar, din moment ce Source Music este un „copil adult”, va continua să-și desfășoare afacerea în mod independent, fără intervenția lui Big Hit.

Trebuie remarcat faptul că liderii celor două companii sunt prieteni foarte buni de mai mulți ani, ei având mai multe colaborări încă dinaintea apariției lui BTS. Ei au promovat împreună grupul 8eight și, de asemenea, au creat grupul GLAM. În plus, Eunha și SinB din G-Friend au fost stagiare la Big Hit.

De asemenea, s-a dezvăluit că Big Hit intenționează să achiziționeze o altă companie, care are sub protecție o trupă de băieți celebră. Negocierile se află în desfășurare, iar tranzacția urmează să fie încheiată până în 2020. În plus, Big Hit negociază cu compania unui cântăreț de muzică trot, în speranța unei posibile colaborări.

sursa

2 gânduri despre „Big Hit achiziționează Source Music, păstrând în același timp independența agențiilor

  1. Pingback: [CCC] Big Hit achiziționează Source Music – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s