[CCC] ITZY are un comeback dezamăgitor?

Imagini pentru itzy icy

După cum știți deja, ITZY este cea mai nouă trupă de fete de la agenția JYP Entertainment, debutul ei având loc pe 11 februarie 2019. Deoarece prima melodie de titlu a grupului, intitulată „Dalla Dalla”, a înregistrat un succes uriaș în topurile muzicale, fiind pe placul fanilor coreeni, dar și celor internaționali, mulți au așteptat prima revenire cu sufletul la gură. Din păcate, noua lansare a dezamăgit pe multă lume.

În ciuda faptului că a urcat rapid în fruntea topurilor, „ICY” nu a reușit să-și mențină pozițiile la fel ca „Dalla Dalla”. Potrivit coreenilor, de vină ar fi textul fără sens și muzica ciudată, iar mulți dintre ei chiar și-au exprimat dorința ca J.Y Park, cel care a produs piesa, să nu mai scrie muzică pentru grup.

Câteva dintre reacțiile coreenilor:

[+482, -81] Doar mie mi se pare că această trupă are aceeași soartă precum miss A? De asemenea, a debutat cu o melodie foarte bună – „Bad Girl Good Girl”, apoi s-a prăbușit, întorcându-se cu o piesă proastă „Breath”, după care a urcat din nou cu „Goodbye Baby”, iar apoi a coborât din nou cu „I Don’t Need a Man”.

[+416, -56] Melodia sigur a fost compusă de J.Y Park? A ieșit mai proastă decât mă așteptam. Ciudat, credeam este capabil să scrie cel puțin o piesă mediocră.

[+388, -62] Piesa este despre nimic, e prea slabă

[+36, -9] „ICY” e versiunea-JYP a melodiei lui Red Velvet, „Zimzalabim”?

[+34, -13] Se pare că J.Y Park pierde darul de a mai compune muzică

[+26, -2] A trecut prea mult timp de când J.Y Park nu mai simte tendințele în muzică..

[+26, -4] În concluzie, el a scris a doua versiune a melodiei „Signal” de la TWICE ㅋㅋㅋ Fetele au avut un debut surprinzător cu „Dalla Dalla”, era mult mai bine dacă păstrau compozitorul.

[+24, -1] J.Y Park a pierdut stăpânirea încă din zilele lui Wonder Girls. Vă rog, doar lăsați ca fetele să lucreze cu compozitorul melodiei „Dalla Dalla”. Lăsați-l doar pe el să le scrie piesele. Ce fel de sunete sunt astea? Melodia nu e rea, e banală! „Hei, bla, bla, bla, înainte!” Cu un astfel de text nu ajungi nicăieri.

[+24, -9] Ah, ei bine, atunci nu este de mirare că melodia lor este încurcată..

[+18, -3] Piesa a ieșit cu un sunet învechit. J.Y Park ar trebui să înceteze să mai scrie muzică ㅠㅠ

[+16, -2] Noua melodie e groaznică.

Vă place piesa?

8 gânduri despre „[CCC] ITZY are un comeback dezamăgitor?

 1. Lucy 2

  Versurile sunt gen despre cum nu le pasa ce spune lumea (vine si traducerea) dar sunt messy. Oricum, sa nu ne prefacem acum ca cele mai mari hituri kpop au versuri ca lumea :))
  Si wtf, Breathe e una dintre cele mai de succes piese de la miss A :)) internautii astia cred ca nu erau nascuti inca pe vremea aia lol
  Icy e asa si asa dar are o coregrafie bomba. Cherry in schimb e tare faina ❤ Itzy primeste muuulta atentie, trebuie sa o exploateze cu un hit.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Cherry

  La început nu mi-a plăcut, dar cât mă uitam pe youtube am mai auzit-o de câteva ori și acum nu pot trece 3 ore fără să o ascult. Imi place mai mult decat Dalla Dalla.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Nico

  Părerea mea este ca nu stiu sa cânte, am impresia ca sunt afone😕 puteți sa dați cat gate vreți, am ascultat melodia si nu imi place deloc, pana si twice ai voci mai bune ca ele

  Apreciază

  Răspunde
 4. xCrush

  Cand un artist inregistreaza un succes foarte mare fie ca vorbim despre un top, vanzari sau verusri este normal ca fanii asteapta sa vina cu ceva nou, mult mai bun, impachetat altfel, un progres. Dar daca succes-ul vine rapid, o sa ajunga intr-un punct mort , la un zid si depinde doar de el daca o sa progreseze sau o sa stagneze, ele cam stagneaza, cel putin e parerea mea.
  ICY, e fix pe conceptul Dalla, dar mai dubios. De exemplu, Cherry e o melodie mult mai buna decat ICY, au riscat mult punand melodia ICY ca principala. Au inregritrat multe viz, doar ca niste viz nu inseamna mare lucru.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s