Sunmi răspunde unor comentarii negative despre viitoarea revenire

Sunmi Responds To Negative Comment About News Of Her Comeback With Self-Composed Song

Sunmi a postat un răspuns la un comentariu negativ despre revenirea ei și despre idolii care au fost acreditați pentru compunerea propriilor melodii.

Pe 30 iulie, a fost raportat că artista va avea o revenire în luna august cu o melodie compusă de ea. Agenția a confirmat ulterior că aceasta lucrează, în prezent, la noul ei album, cu scopul ca lansarea să aibă loc la sfârșitul lunii august.

După ceva timp, Sunmi a distribuit o captură de ecran cu raportul inițial, care afirma că revenirea va avea loc cu o piesă de titlu compusă de artistă. În captura de ecran, se puteau vedea reacțiile cititorilor, 143 dintre acestea fiind furioase. Aceasta a atașat, de asemenea, o fotografie a unui comentariu care spunea că majoritatea idolilor, incluzând-o pe ea, nu contribuie prea mult la crearea pieselor ”compuse de ei”, alții muncind în locul lor.

Descrierea postării a fost: ”A crea ceva este un proces foarte dificil, indiferent de format. Ai nevoie de ajutor de la mai multe persoane, în diferite moduri. Dacă persoana nu știe ce poveste vrea să spună, nu poate înțelege ce vrea să exprime, nu o poate explica și nu o poate aduce la un final, cei care lucrează cu ea devin confuzi.

Cântăreața a adăugat apoi: ”Nu vreau să pară că lucrez la muzică doar pentru a-mi pune numele în creditele albumului. Mă gândesc foarte mult la fiecare parte din procesul compunerii versurilor, melodiei și albumului. Le perfecționez, le repar și le completez cu ce vreau să exprim. Este doar o prejudecată a ta că majoritatea idolilor, inclusiv eu, suntem așa și sper că nu este considerată adevărată.

View this post on Instagram

형태가 어떻게 되었든 무언가를 만들거나 창작 해내는 것은 어려움이 많은 작업입니다. 그만큼 여러 부분에서 사람들의 도움이 필요로 합니다. 하지만 지휘자가 어떤 이야기를 하고 싶은지 또 어떻게 표현하고자 하는지 자기 자신이 이해하지 못하고, 설명할 수 없고 또 실행할 수 없다면 함께 작업하는 사람들은 혼란스럽습니다. 단순히 앨범 크레딧에 이름을 올리려는 보여주기식의 작업을 하지 않습니다. 가사, 멜로디, 편곡, 앨범이 만들어지는 과정 하나하나를 고민하며 다듬고 또 고치면서 제가 표현하고자 하는 걸 완성합니다. 저 뿐만이 아닌 대부분의 아이돌들이 그렇다는 개인의 편견이 기정사실화가 되지 않았으면 합니다.

A post shared by SUNMI (@miyayeah) on

Sunmi a compus multe dintre hit-urile recente, incluzând scrierea sau co-scrierea versurilor pentru ”Noir”, ”Siren”, ”Heroine” și ”Gashina” și co-compunerea ”Noir”, ”Siren” și a altor piese de pe cel mai recent album, intitulat ”Warning”. Artista a ajutat și la crearea unor piese pentru Wonder Girls, când încă mai promova alături de grup.

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s