Lee Jong Suk și Kwon Nara sunt într-o relație? – agenția răspunde

Update: Agency Denies That Lee Jong Suk And Kwon Nara Are Dating

Pe data de 31 iulie, în jurul orei 23:00 (în România), Newis a dezvăluit un raport exclusiv care afirma că Lee Jong Suk și Kwon Nara formează un cuplu.

Potrivit surselor Newsis, Lee Jong Suk și Kwon Nara au trecut recent de la o relație de prietenie la una romantică. Se pare că actorul a cunoscut-o pe Nara când aceasta încă făcea parte din Hello Venus, contactând-o direct pentru a o invita să se alăture agenției lui, A-MAN Project.

Una dintre sursele Newsis a susținut că Lee Jong Suk, fiind directorul general al agenției, a depus multe eforturi să o recruteze pe Kwon Nara. Raportul a mai inclus și faptul că cei doi au fost văzuți la două întâlniri, una având loc la cafeneaua lui Lee Jong Suk din cartierul Shinsadong din Seul.

La câteva ore după ce știrea a fost publicată, o sursă de la A-MAN Project a negat zvonurile unei relații, spunând: ”Raportul publicat astăzi este fals. Singura relație dintre ei este una senior-junior foarte apropiată.

Kwon Nara a semnat cu agenția actorului în luna iunie, după ce Hello Venus s-a destrămat și ea și-a părăsit fosta agenție, Fantagio Entertainment. Între timp, Lee Jong Suk s-a înrolat, în luna martie a acestui an, în armată, ca  lucrător în serviciul public.

Sursă: soompi

2 gânduri despre „Lee Jong Suk și Kwon Nara sunt într-o relație? – agenția răspunde

  1. Pingback: Nara va juca alături de Park Seo Joon + internauţii cred că zvonurile despre relaţia cu Lee Jong Suk sunt o strategie de marketing – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s