Drama “Hip Hop King” îi aduce pe Hoya, Shin din Cross Gene, Nayeun din April și Han HyunMin

Luna aceasta, canalul SBS va lansa serialul de idoli “Hip Hop King” , protagonizat de Hoya, Shin din Cross Gene, Nayeun din A Pink și Han HyunMin, primul model coreean de culoare.

SBS lansează pe 9 august un serial despre idoli care va avea 6 episoade. „Hip Hop King” (sau „Nasna Street”) este o dramă despre tineri și despre Hip Hop. Distribuția principală este compusă în principal din actori talentați care sunt și idoli, și un model.

Fostul membru INFINITE Hoya, care joacă sub numele Lee Ho Won, adaugă o nouă dramă filmografiei sale. El își îndeplinește în prezent serviciul militar, dar drama a fost filmată înainte de înrolarea sa.

Hoya va avea de interpretat rolul lui Bang Young Baek, un rapper aspirant de 18 ani care se transferă în Seul la liceu pentru a-și îndeplini visul de a cânta. Fiind sărac, cu o mamă dezinteresată, și venind de la țară, devine ținta discriminării în liceu. Pentru a supraviețui vieții dure din Seul, rapează și nu renunță la visul său.

Shin din Cross Gene, activ și sub numele de Shin WonHo, revine și el pe micile ecrane, după rolurile avute în “Legend of the Blue Sea” (2016), “Risky Romance” (2018) etc.  El va avea de interpretat aici rolul lui Kim TaeHwang, băiatul unei familii extrem de bogate, care se poartă ca vedeta absolută a liceului său și cu un trecut murdar, în care se ocupa de bullying. Acesta se pregătește să câștige competiția “High School Rapper”, și în timp ce își construiește imaginea de vedetă, face cunoștință cu Bang Young Baek, pe care vrea să îl distrugă, pentru că nu își poate imagina cum de un sărăntoc ca el poate să viseze să devină rapper.

NaEun din April este cunoscută pentru rolul său super popular din drama web „A-Teen”. Ea va juca rolul lui Song HaJin, de 18 ani, zeița liceului său, cu o situație familială complexă. Ea trăiește cu mătușa ei și când lucra la un magazin ca vânzătoare l-a cunoscut pe Young Baek, cu care a devenit prietenă. Cei doi sunt foarte apropiați pentru că își știu unul altuia secretele. Prietenia dintre cei doi va evolua către prima iubire, dar dragostea nu este întotdeauna frumoasă. Ea are prea multe secrete pe care nu i le poate spune iubitului său.

Modelul Han HyunMin este, de asemenea, un actor principal. Este cunoscut pentru faptul că este primul model coreean de descendență africană din Coreea. El va juca rolul lui Seo KiHa, colegul de clasă al lui Young Baek, gălăgios și cu o inimă mare, care îl susține pe acesta în războiul cu TaeHwang. Acesta are ca pasiune desenul și începe un webtoon, dar din cauza comentariilor negative s-a oprit din scris și nu știe ce să facă mai departe. Singurul lucru sigur pe care și-l dorește este să înceapă să iasă cu fetele.

https://vimeo.com/351415732

 

 

Surse: hancinema, kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s