Mnet se face de râs din nou: reutilizează scaunele din „Produce 101” într-un mod foarte ieftin

Imagini pentru m2 X Genie Music Awards

Mnet nu are bani sau pur și simplu face economii din orice?

Pe 1 august a avut loc cea mai recentă ediție a premiilor „M2 X Genie Music Awards”, eveniment la care au participat o mulțime de artiști celebri. Potrivit fanilor prezenți la ceremonie, vedetele s-au așezat pe scaune din plastic, exact acelea care au apărut și în timpul programului de supraviețuire „Produce 101”. Fanii au observat acest lucru datorită urmelor rămase de la numerele de pe spătarul scaunelor.

Cum era de așteptat, internauții coreeni n-au ratat ocazia de a face glume pe seama acestui subiect: „Oare Mnet nu are bani pentru scaune noi? Celebrități precum TWICE, MAMAMOO și alții au venit în ținute scumpe la eveniment, însă au fost așezate pe astfel de scaune murdare”, „De ce nu au făcut rost de huse pentru acele scaune? Arată atât de rușinos …”, „Pun pariu, dacă la festivitate participa BTS, trupele erau așezate pe canapele moi, dar din moment ce nu există cel mai popular grup, au făcut economii … Nu-i așa, Mnet?”, „Dar tot evenimentul a părut ieftin … Ați văzut ce material ieftin au lipit pe acele triunghiuri de pe scenă? Chiar și la festivalurile studențești se face mai bine. Nici măcar nu au ezitat să arate cât de prost este organizat totul” și multe altele.

Ce părere aveți?

sursa

4 gânduri despre “Mnet se face de râs din nou: reutilizează scaunele din „Produce 101” într-un mod foarte ieftin

  1. Daca ar fi participat BTS la aceasta festivitate, nu numai ca ii aseza pe canapele moi, le dadea un pahar de whiskey, le punea aer conditionat deasupra capului, le punea un covor rosu sub picioare, si aruncau niste petale de trandafiri pe ei…. Doamnee fereste! 🤣🤣🤣🤣 Atat au putut oamenii, si la alte festivitati tot scaune de plastic au fost. Trebuia sa le acopere cu ceva, dar daca nu au vrut, asta e. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s