Un antrenor care a lucrat cu sute de vedete se laudă cu Jin din BTS și alte staruri

Umerii lați și atât de bine definiți ai  lui Jin din BTS l-a surprins chiar și pe unul dintre cei mai cunoscuți antrenori personali sud coreeni, care a pregătit sute de celebrități.

În episodul 30 iulie al show-ului MBC Every1 ‘Video Star’, antrenorul personal al Jin, Yang Chi-seoung, a avut apariție la emisiune și a dezvăluit că el a fost cel care a creat ceea ce acum se numește ‘jimseoungdol‘, un cuvânt compus din ‘jimseoung’ („fiară” în coreeană) și ‘idol’.

Yang Chi-seoung a spus: „În anii 2000, nu existau niciun jimseoungdol. Deci, le-am spus agențiilor de management: „Dacă vreți să produceți jimseoungdol, veniți la mine.” Apoi, grupurile de băieți K-pop 2PM și 2AM au bătut la ușa mea. „

Apoi, Dara a întrebat: „Mi-a șoptit o pasăre că ești excepțional de bun la lărgirea umerilor. De asemenea, am auzit că i-ai ajutat pe Jin și pe actorul Kim Woo Bin cu umerii”.

Yang Chi-seoung a răspuns: „Jin avea deja umeri lați. Așa că l-am ajutat să obțină umeri cu care nimeni altcineva nu poate concura.”

El a adăugat: „Dar Kim Woo Bin avea umerii relativ înguști. Cu toate acestea, a continuat să lucreze la ei. Apoi, patru-cinci ani mai târziu, a început să strălucească. Tocmai ieșea dintr-un lift, dar am văzut cum ieșea lumina din corpul lui.”

La vizionarea acestui episod, fanii ARMY au comentat despre Jin: „Știu, corect? El are umeri cu care nimeni nu poate concura.”, „Frumoși și bine definiți? Acum acesta este visul”, „Da, cu siguranță Jin a devenit mult mai masculin după ce a mers la sală” și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s