Dispatch a scris articolul iniţial cu Daniel şi Jihyo pe 20 iulie. De ce l-a publicat abia acum?

Fără îndoială, cuplul de astăzi (Jihyo x Daniel) a şocat multă lume, şi internauţii coreeni s-au pus imediat pe investigat! La scurt timp după ce Dispatch a publicat articolul său, fanii au descoperit că reporterii îl aveau pregătit încă de luna trecută, deşi l-au publicat abia acum. Care să fi fost motivul?

În data de 5 august, Dispatch a dezvăluit că Jihyo din TWICE şi Kang Daniel formează un cuplu, ulterior venind şi confirmarea agenţiilor. Cu toate astea, internauţii au făcut mici „investigaţii” şi au descoperit că e ceva ciudat în legătură cu acest articol.

Se pare că acesta a fost scris iniţial pe 20 iulie la ora 19:59 (ora Coreei de Sud), chiar cu 5 zile înainte de spectacolul pentru debutul solo al lui Daniel. Cu toate astea, au trecut două săptămâni până când Dispatch l-a publicat, în sfârşit, asta după ce a făcut câteva modificări la el.

Internauţii se întreabă dacă Dispatch nu a avut vreo înţelegere cu JYP Entertainment sau KONNECT Entertainment (compania lui Daniel) de a dezvălui ştirea mai târziu, pentru a nu împiedica debutul solo al lui Daniel. De asemenea, mulţi susţin că chiar fosta companie a artistului, LM Entertainment, cu care s-a aflat într-o dispută juridică în ultimele luni, ar fi putut „dezvălui” informaţia despre relaţie jurnaliştilor Dipatch, din moment ce au pierdut lupta împotriva lui Daniel.

Cert este că această ştire a provocat multă zarvă şi încă urmează de văzut dacă apele se vor mai calma.

sursă

4 gânduri despre „Dispatch a scris articolul iniţial cu Daniel şi Jihyo pe 20 iulie. De ce l-a publicat abia acum?

 1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎

  Din cate am citit anterior, agentiile stiu din timp ca va fi publicata o astfel de stire, deoarece ele trebuie pregatite pentru a reactiona intr-un fel. Iar faptul ca JYP a taraganat azi cu confirmarea relatiei, e doar o strategie!.
  Si da, pun pariu ca cei de la KONNECT Entertainment au cerut amanarea stirei, deoarece afecta grav debutul solo al lui Daniel.
  Acum imaginea lui e pătată, iar cea a lui Jihyo nici nu mai zic. Coreenii nu suporta astfel de stiri, deoarece se simt tradati!!
  Acum ramane de vazut cat de serioase vor fi consecintele si daca le va tine relatia.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Jungkookie

  Sincera sa fiu,la inceput am crezut ca e o gluma….dar eu ma bucur mult pentru ei si sper din tot sufletul sa nu se desparta fiindca „nu mai simt nimic unul pentru altul”. Asta este o prostie…eu sunt si fana lui Daniel dar sunt si ONCE si mi s-ar parea o prostie ca agentiile sa-i desparta doar pentru ca asa zic coreenii. Stiu. Si-au patat imaginea cu astfel de stiri….dar te mai poti numi „fan adevarat” dupa ce ca tu le distrugi fericirea la 2 oameni,care culmea sunt exact ca noi toti…cu sentimente?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s