Artista care lucrează pentru MONSTA X spune despre cele mai emblematice machiaje și altele

Curioși cum se realizează machiajul grupului MONSTA X?  Make-up artistul care a realizat machiajele cele mai cunoscute ale membrilor grupului a acordat un interviu pentru revista Allure din Coreea în care a vorbit despre cum a lucrat cu idolii.

Începând de la a numi cea mai importantă parte a realizării machiajului grupului, ea a vorbit despre felul în care iau viață machiajele de pe scenă ale membrilor MONSTA X.„Lucrăm în principal cu conceptele pieselor pe care le fac”, a menționat Seobjoo.

„Culorile și formele se schimbă în funcție de culoarea părului membrilor sau de costumul zilei”, a subliniat ea.

„De exemplu, machiajul de la ochi al lui Wonho, pe care îl puteți vedea în „Alligator, a ascuns povești din culise. Această linie simbolică a fost de fapt un aspect machiaj pe care îl păstram de ani buni. Personal, mi-a plăcut foarte mult și este una dintre cele mai memorabile lucrări ”, a adăugat ea.

Printre aspectele emblematice de machiaj pe care le-a subliniat Allure a fost stilul MONSTA X de a arăta puternic și plin de energie pe scenă prin ochii lor. Prin aceasta, artista lor de încredere care le realizează împărtășește modul în care face ca ochii frumoși ai celor șapte băieți să pară mai mari.

„La prima vedere, pare că este un tuș pentru ochi care iese în evidență, dar dacă te uiți atent, nu este o linie realizată cu tuș lichid sau creion pentru ochi. În schimb, am pus fard cu umbre de ochi și am creat un stil de machiaj pentru ochi care aduce un efect de umbră ochilor lor ”, a împărtășit Seobjoo și a oferit și câteva instrucțiuni despre cum să recreezi aspectul.

„În primul rând, cu ochii deschiși, marcați cu o pensulă și fard linia ochilor și trasați unghiul cu o altă culoare și apoi continuați desenați acoperind cu o umbră maro sau violet, ca să pară mai natural” a adăugat ea, menționând că, cu acest truc, se poate crea și o linie a ochiului mai naturală mai ales folosind fardul violet.

În ceea ce privește membrul pe care îl consideră cel mai distractiv pentru a încerca machiajul, ea citează vocalistul cu piele de sticlă al grupului, Wonho: „Chipul lui Wonho este foarte alb. Este foarte alb și poate fi comparat cu desenarea pe o pânză goală, iar fața lui absoarbe foarte bine culorile [făcând culorile să se vadă]. Orice culori folosite pe el îi reușesc, astfel încât nivelul de satisfacție pe care îl obțin atunci când îi fac machiajul este ridicat. Acesta este motivul pentru care avem tendința de a face multe experimente diferite cu privire la aspectul său de machiaj ”, a împărtășit artista.

„Wonho nu folosește fondul de ten. Folosim doar cremă BB ca bază. Dacă uneori există probleme cu pielea lui, noi folosim un corector”, a mai spus ea.

„Pielea lui este, de asemenea, foarte subțire, așa că dacă aplic fond de ten, restul machiajului nu se îmbină bine cu pielea lui. De aceea, folosesc doar cremă BB pentru baza lui și pentru corectarea culorii ”, a adăugat ea.

De asemenea, Seobjoo a vorbit despre pielea perfect impecabilă a unui alt membru, cu care îi place, de asemenea, să lucreze: „Pentru Shownu, deoarece tonul pielii sale este bronzul, folosim metode precum bronzarea și amestecarea produselor de culoare aurie pentru a-i accentua tenul strălucitor și a-l face să pară și mai sănătos. Pielea lui este foarte bună și nu are probleme așa că atunci când facem machiaj bronzant, pielea lui strălucește frumos”, a spus ea.

Aveți mai jos interviul complet, în care puteți înțelege mai bine modul de machiaj utilizat de artistă (este tradus în limba engleză):

 

 

Sursa:.hellokpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s