Ce este UN Village care apare în melodiile K-pop etc.?

Kang Daniel și Jihyo din TWICE s-au întâlnit aici. După ce Baekhyun din EXO a lansat melodia ‘UN Village‘, fanii internaționali au devenit curioși să afle ce se află acolo și cine locuiește în această zonă.

După cum spuneam, popularitatea locației numite UN Village (satul ONU în traducere liberă) a crescut, iar acum avem doi noi protagoniști care au adăugat puțină acțiune zonei: Kang Daniel și Jihyo din TWICE, care se pare că s-au întâlnit într-o casă din această zonă.

 

Este numele unui cartier din Hannam-Dong din Seul. Aceasta nu este o informație utilă dacă nu sunteți familiarizat cu Seulul.

Dacă dați click pe harta de aici, veți observa că este chiar lângă râul Han și în apropierea muntelui Namsan. Casele din Satul ONU au priveliștea perfectă. Dacă credeți în asta, se spune că locația are  un Pungsu-jiri / Feng Shui perfect. Mai mult, cartierul este aproape de centrul orașului și aproape de zona populară Gangnam. Este locația perfectă.

La începutul cartierului, pe vremuri, multe ambasade își făcuseră sediul acolo, cum ar fi ambasadele Slovaciei, Egiptului, Emiratelor Arabe Unite și multe altele.

Cine locuieste acolo? Oameni impotanți și cei cu venituri mari, de exemplu, diplomați de rang înalt, oameni de afaceri de succes și chaeboli.

Dintre vedetele care au ales să cumpere locuințe acolo amintim pe Shin Min Ah, So Ji SubLee Jong SukPSY,  T.O.P din Big Bang, Kang Daniel, Park Na RaeKim Tae Hee & Rain,  Taeyang din Big Bang& Min Hyo RinHan Hyo Joo,  Suga din BTS și mulți alții.

Capture.PNG

Se spune de asemenea că în zonă locuiesc mulți nemți. Pentru că nu oricine poate locui în acest loc de lux.

Imagini pentru un village seoul

Imagine similară

Imagini pentru un village seoul

 

Sursa: kpopmap

Un gând despre „Ce este UN Village care apare în melodiile K-pop etc.?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s