Acțiunile YG-ului încep să crească: va reuși agenția să revină la situația înfloritoare de altădată?

Imagini pentru yg entertainment

Vești îmbucurătoare pentru reprezentanții companiei YG Entertainment, prețul acțiunilor au început să crească ușor, ușor, în ciuda controverselor din ultima vreme!

Potrivit rapoartelor, pe 7 august, o acțiune a atins valoarea de 23 450 woni, ceea ce reprezintă o creștere cu 4,2% (cu aproximativ 960 de woni), comparativ cu ziua precedentă.

După cum probabil știți deja, acțiunile companiei au scăzut foarte mult odată cu apariția controverselor lui Seungri, fostul membru din Big Bang, cu privire la „Burning Sun”, precum și după apariția scandalului lui Yang Hyun Suk în legătură cu organizarea prostituției. De asemenea, prețul acțiunilor a suferit atunci când B.I, fostul membru iKON, a fost implicat în scandalul cu privire la consumul de droguri, dar și atunci când au apărut acuzații de afaceri ilegale într-o clădire din Gangnam, care aparține lui Daesung, un membru actual din Big Bang.

Cu toate acestea, analiștii susțin că este foarte puțin probabil ca această situație de creștere a stocurilor să continue, deoarece agenția are mai multe scandaluri în curs de desfășurare.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s