“Hip Hop King” prezintă imagini de la filmări cu Hoya și Naeun din April

K-drama “Hip Hop King” a dezvăluit un filmuleț din spatele filmărilor cu echipa de producție. Pare că actorii din distribuție au avut de îndurat frigul extrem.

„Hip Hop King” va fi o dramă în șase episoade care spune povestea lumii hip hop-ului și a tinerilor care cresc prin muzica hip hop. Distribuția îi include pe Hoya, Shin Won Ho din Cross Gene, Naeun din APRIL și modelul Han Hyun Min.

În clip, Hoya și Neun filmează o scenă afară și lucrează neobosit pentru a-și perfecționa scena în ciuda vremii reci. Cei doi împărtășesc pachețele de încălzit mâna și se înfășoară în pături între filmări. Ulterior, Hoya se întâlnește cu Han Hyun Min și, deși le place să glumească în platou, totuși găsesc timp să își monitorizeze serios scenele.

Ulterior, Hoya filmează o scenă cu veterana Kim Young Ok, iar cei doi se alătură unei mulțimi de actori în timp ce dansează împreună pe străzi. Starea lor entuziastă stârnește curiozitatea telespectatorilor cu privire la poveștile dramei.

În timp ce Hoya repetă o scenă în care personajul său lucrează part-time la benzinărie, Bobby Kim face o apariție surpriză. El dezvăluie că îl va juca pe șeful lui Hoya de la benzinărie și le cere telespectatorilor sprijinul lor.

Clipul trece apoi la o scenă de petrecere găzduită de personajul lui Shin Won Ho. După ce a purtat o discuție ocazională cu Naeun, el se duce pe ringul de dans și își arată mișcările.

În cele din urmă, membrii distribuției își manifestă emoția pentru premiera dramei „Hip Hop King” și roagă telespectatorii să aștepte cu interes evoluțiile lor.

 

Voi veți urmări această dramă muzicală?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s