MV-ul în care Hyungwon din MONSTA X se bucură de o aruncare de succes a sticlei are 1 mil. vizualizări!

Hyungwon poate fi numit regele reacțiilor! Filmulețul de la un concert al trupei MONSTA X în care acesta aruncă cu succes sticla de apă are 1 milion de vizualizări pe Instagram după doar 3 zile!

Fanii Monbebe adoră fancam-urile în care se arată interacțiunea de la concerte cu idolii lor favoriți. Pe contul oficial de Instagram al trupei MONSTA X a fost postat un astfel de filmuleț, făcut la un concert din SUA din turneul „WE ARE HERE„”, în care membrii grupului acceptă provocarea de a încerca să facă să aterizeze sticla de apă în picioare, după ce o aruncă în aer rotindu-se.

În filmuleț, Hyungwon acceptă și el provocarea, fără să creadă că va termina cu succes misiunea. Neîncrezător, acesta obține cea mai tare reacție a audienței în momentul în care, dintr-o singură încercare, reușește să facă să aterizeze în picioare sticla cu apă pe care o aruncă. Spectatorii sunt mega încântați, dar la fel de încântat este și idolul de isprava sa.

El s-a ridicat imediat și a sărbătorit cu mișcări elegante de dans îndreptate către mulțime. Ceilalți șase membri l-au aplaudat de asemenea, tare și mândri, făcând o mică revoluție fericită pe scenă.

Videoclipul a reușit să adune un număr uriaș de vizualizări în trei zile de la înregistrarea sa. Până la 7 august, aceasta a depășit deja un milion de vizionări și peste o jumătate de milion de aprecieri.

În plus, este primul videoclip de pe contul lor oficial de Instagram care depășește un milion de vizualizări.

Recent, Hyungwon a făcut echipă cu Hongbin din VIXX pentru melodia “Cool Love”, ca parte a proiectului 2019 Pepsi X Starship K-Pop Collab. Lansat pe 10 iulie, videoclipul a ajuns la 5 milioane  de vizualizări în data de 6 august.

Sursa: hellokpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s