9 seriale pe care ar trebui să le vizionezi în această toamnă

Ați pregătit lista dramelor care vor apărea în această toamnă? Dacă nu, atunci ar trebui să o faceți pentru că există o mulțime de serialeinteresante programate să fie difuzate între începutul lunii septembrie și sfârșitul lui decembrie.

Lista promițătoare este plină de toate genurile, cu actori mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar și cu unele bazate pe webtoon-uri și romane. Iată o selecție a 9 drame care vor fi difuzate în ultimele luni ale anului 2019.

1. “Arthdal Chronicles” Sezonul 3

Data: Din 7 septembrie

Distribuție: Song Jung Ki, Kim Ji Won, Jang Dong Gun, Kim Ok Vin

Rezumat: Este vorba despre poveștile diferiților eroi care scriu legende ale țării mistice și antice din Arthdal.

De ce să o vizionezi? Odată cu sezonul 1 și 2, drama are telespectatori fideli care așteaptă cu nerăbdare sezonul 3. Sfârșitul sezonului 2 a creat mult suspans pentru toți telespectatorii.

2. “A Day Found By Chance”

Data:  septembrie

Distribuție: Kim Hye Yoon, Rowoon din SF9, Naeun din APRIL, Lee Jae Wook, Kim Young Dae, Jung Gun Joo, Lee Tae Ri

Rezumat: Drama spune povestea unei fete care își dă seama că este un personaj secundar a unei benzi desenate numită „Secret”. Ea încearcă să schimbe povestea pentru dragostea și viața ei.

De ce să o vizionezi? Actori care joacă în dramă au toate șansele să impresioneze publicul. De asemenea, actorii sunt tineri pentru că drama abordează povestea de dragoste a elevilor de liceu. Serialul are elemente de fantezie care o fac și mai interesantă. Mai mult decât atât, povestea bazată pe un webtoon popular este deja îndrăgită de mulți.

3- “Melting Me Softly”

Data: a doua jumătate a anului 2019

Distribuție: Ji Chang Wook, Won Jin Ah, Bomin din Golden Child

Rezumat: Drama constă din povestea de dragoste a unui bărbat și a unei femei care au participat la un proiect de a fi înghețați timp de 24 de ore. Din cauza unui motiv misterios, s-au trezit abia 20 de ani mai târziu. Există efecte secundare, de aceea, pentru a putea supraviețui, trebuie să mențină o temperatură medie a corpului de 31,5 ° C și trebuie să-și controleze inima.

De ce să o vizionați? Motivul principal este revenirea lui Ji Chang Wook din serviciul său militar. Talentul actorului în această comedie romantică nu poate lipsi. Povestea sună și ea destul de interesantă.

4- “Mung Bean Chronicles”

 

Data: Din 30 septembrie

Distribuție: Kim So Hyun, Jang Dong Yoon, Kang Tae Oh

Rezumat: Acest serial este despre un bărbat care se deghizează în femeie pentru a se infiltra într-o comunitate a unor văduve și o fată care urăște ideea de a deveni o gisaeng (curtezană).

De ce să o vizionați? Pare o comedie romantică amuzantă și originală din perioada Joseon. De data aceasta, nu este o femeie deghizată în bărbat, ci dimpotrivă!

5- “Flower Crew: Joseon Marriage Agency” 

Data: Din septembrie

Distribuție: Kim Min Jae, Gong Seung Yeon, Seo Ji Hoon, Park Ji Hoon, Byeon Woo Seok

Rezumat: Regele îi întâlnește pe Flower Crew – cea mai bună agenție de întâlniri din Joseon – pentru a transforma prima sa iubire dintr-o femeie săracă într-o nobilă fermecătoare. Regele și Flower Crew își riscă viața pentru a o proteja.

De ce să o vizionezi? Dacă îți lipsește Boys Over Flowers, această dramă ar trebui să fie prezentă în lista ta. Flower Crew este alcătuită din actori frumoși, gata să fure inima telespectatorilor. Triunghiul amoros dintre Kim Min Jae, Gong Seung Yeon și Seo Ji Hoon sună deja captivant.

6- “My Country”

Data: Din septembrie

Distribuie: Yang Se Jong, Woo Do Hwan, Seol Hyun din AOA, Jang Hyuk

Rezumat: Povestea se desfășoară la sfârșitul dinastiei Goryeo și începutul dinastiei Joseon. Este o dramă istorică de acțiune care spune povestea a doi bărbați care se luptă unul împotriva celuilalt pentru ceea ce ei numesc „țară”. Ambii sunt conduși de dorința lor de putere și protecție.

De ce să o vizionezi? Este timpul pentru ceva acțiune din timpul dinastiei Goryeo. Dacă îți lipsesc câteva scene de acțiuni frumoase cu săbii și actori frumoși, asta este pentru tine. Drama sună deja epică. Mai mult, echipa de producție a avut un buget destul de mare pentru drama istorică.

7- “Emergency Lands of Love”

Data: Din noiembrie

Distribuție: Son Ye Jin, Hyun Bin, Kim Jung Hyun, Seo Ji Hye

Rezumat: O poveste de dragoste dintre o moștenitoare chaebol care a făcut o aterizare de urgență în Coreea de Nord din cauza unui accident de parapantă și a unui ofițer special din Coreea de Nord care se îndrăgostește de ea și care se ascunde și o protejează.

De ce să o vizionezi? Povestea poate suna ordinară, dar pare o poveste de dragoste cu multă acțiune. Chimia actorilor de top Hyun Bin și Son Ye Jin sună promițătoare.

8- “People With Flaws”

Data:  noiembrie

Distribuție: Oh Yeon Seo, Ahn Jae Hyun, Kim Seul Gi

Rezumat: O comedie romantică despre o femeie căreia nu-i plac bărbați drăguți și un bărbat care are o obsesie pentru frumusețe. Cei doi încearcă împreună să depășească prejudecățile împotriva persoanelor cu defecte.

De ce să o urmărești? Povestea pare atrăgătoare, promițătoare și amuzantă.

9- “Vagabond”

Data: Dseptembrie

Distribuție: Lee Seung Gi, Suzy, Shin Sung Rok

Rezumat: Povestea unui om obișnuit care a fost implicat într-un accident de avion. În mijlocul unui adevăr ascuns, el încearcă să sape adânc și luptă împotriva corupției. Este povestea „vagabonzilor” care și-au pierdut familia, apartenența și numele deoarece a vrut să afle adevărul.

De ce să o vizionezi? Este clar că drama este foarte așteptată în rândul spectatorilor internaționali. Mulți doresc să vadă cât mai repede această dramă de acțiune cu costuri de producție ridicate în care apare Lee Seung Gi și Suzy. Mai mult, mulți fani au așteptat reunirea celor doi actori care au jucat anterior împreună.

sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s