Yang Hyun Suk şi Seungri implicaţi în spălare de bani şi jocuri de noroc + YG nu are nimic de spus

Update: Yang Hyun Suk Suspected Of Illegal Foreign Exchange And Gambling Abroad + Seungri Also Suspected Of Gambling

Yang Hyun Suk este bănuit de spălare de bani în străinătate şi că ar fi jucat la jocuri de noroc.

Potrivit Ilyo Shimnun, Yang Hyun Suk ar fi fost implicat în nişte tranzacţii internaţionale neînregistrate, iar poliţia bănuieşte că banii ar fi fost folosiţi drept fonduri pentru a juca în străinătate în jocuri de noroc.

Poliţia a fost informată pentru prima dată de acest lucru în aprilie şi a început investigaţia oficială pe 7 august. Secţia de poliţie din Seul a primit informaţii detaliate de la departamentul de informaţii financiare şi a confirmat că există bănuieli cu privire la aceste tranzacţii monetare.

Departamentul de informaţii financiare a fost creat pentru a preveni spălarea banilor şi fluxul ilegal de monedă externă. Acesta oferă informaţii către opt instituţii precum poliţia, procuratura sau serviciul fiscal de stat.

Dispatch a dezvăluit în continuare că Yang Hyun Suk ar fi mers la jocuri de noroc, utilizând o cameră VIP de la un Hotel din Las Vegas, SUA, unde a jucat Baccarat. O sursă anonimă a spus: „Nu are nevoie să ia cu el bani pentru jocuri, din moment ce poate împrumuta dolari de acolo şi să returneze banii în woni din Coreea. Din câte ştiu eu, de obicei, face schimbul „în numerar”. Un reprezentant din partea lui Hyung Suk aduce banii personal furnizorului.”

Potrivit departamentului de informaţii financiare, acesta ar mai fi folosit şi conturi bancare pentru tranzacţii ilegale. Aproximativ 1,3 miliarde de woni (aproape 1 milion de dolari) au fost schimbaţi în tranzacţii internaţionale.

Mai mult de atât, se pare că Seungri e bănuit de acelaşi lucru.

„Newsroom” de pe JTBC a dezvăluit în episodul din 8 august, că Yang Hyun Suk a vizitat camera VIP din Hotelul Cazino MGM în Las Vegas de cel puţin 11 ori. Se spune că o persoană trebuie să facă un depozit de 1.5 miliarde de woni (aproximativ 1,242,000 de dolari) pentru a obţine statutul de VIP.

Poliţia a descoperit că Yang Hyun Suk a pariat peste 1 miliard de woni (aproximativ 827,300 de dolari) şi a pierdut în jur de 600 de milioane (aproximativ 496,200 de dolari). JTBC a mai raportat că Seungri a vizitat camera VIP din acel hotel cazino de patru ori şi a pariat 2 miliarde de woni (aproximativ 1,654,000 de dolari). Se spune că a jucat în mare parte Baccarat şi a pierdut în jur de 1,3 miliarde de woni (aproximativ 1,075,700 de dolari).

De asemenea, la fiecare joc, Yang Hyun Suk şi Seungri ar fi pus pe masă minim 3 milioane de woni (2,480 de dolari). Prin intermediul unei asociaţii a cazinourilor din Nevada, poliţia a obţinut înregistrări ce demonstrau când Yang Hyun Suk şi Seungri au intrat în cazino, de câte ori au jucat, cât au jucat şi dacă au pierdut sau câştigat.

JTBC a mai declarat că investigaţia internă s-a transformat în una oficială şi că poliţia îi va chema pe cei doi să fie interogaţi. În luna martie, prin mesajele lui Seungri s-a descoperit că acesta adesea vorbea despre faptul că ar fi jucat jocuri de noroc în străinătate. Acesta a negat acuzaţiile, spunând că era doar o glumă pentru a se lăuda.

Conform legii din Coreea de Sud, cetăţenii acesteia nu au voie să joace jocuri de noroc şi din moment ce ţara urmează principiul teritorialității, sud-coreenii pot fi pedepsiţi pentru asta chiar şi dacă joacă într-o ţară unde acest lucru este considerat a fi legal.

Drept răspuns la acest acuzaţii, o sursă de la YG Entertainment răspunde: „Am descoperit acest lucru prin intermediul ştirilor. Nu putem confirma altceva.”

sursă

3 gânduri despre „Yang Hyun Suk şi Seungri implicaţi în spălare de bani şi jocuri de noroc + YG nu are nimic de spus

  1. Pingback: Yang Hyun Suk și Seungri sunt reținuti drept suspecți pentru jocuri de noroc – K-pop Romania

  2. Pingback: FBI-ul a intrat pe fir pentru a ajuta poliția coreeană + noi detalii despre ancheta în curs – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s