Coregrafii lansate în această săptămână (4 – 10 august)

Deci… asta e cea mai dificilă figură de dans din kpop-ul anului 2019. La fel ca și întreaga coregrafie.

Cea mai faină și sexy și neapreciată coregrafie din toate ce au fost lansate săptămâna trecută (și eu am uitat să o includ în articolul precedent, blestemați-mă) este pentru melodia „Sunset” a trupei KNK. Doar priviți-o, eu nu am cuvinte:

NCT Dream cu „BOOM”. Membrii au mai prezentat fanilor și versiunea individuală a dansului, iar videoclipul de mai jos are… da, 3D audio cu căștile prezente. Și cine e tipul cu părul oranj? Pentru că prima parte a lui de melodie este cea mai plăcută și aduce cea mai multă satisfacție.

Coregrafia care mi-a captat atenția imediat după ce am văzut că e filmată în studioul Just Jerk (deci idolii l-au avut ca coregraf pe J-Ho), „Movie Star” de CIX. Și aparent videoclipul care arată că Bae Jinyoung are cam locul 3 în grup în materie de dans:

Hoyeon se gândea la minerit de diamante în Minecraft când a creat această coregrafie… ce funny. Dar piesa în sine tot continuă să semene cu acea piesă „Shine” (ignorați). Mișcări cute și băieți mai drăguți în piesa b-side de la NOIR, „Diamond”:

Deci… o recomandare din tot sufletul să aveți melodia de mai jos ca sunet de alarmă, veți avea 100% dispoziție bună pe tot parcursul zilei (tuse dimineței). Și se pare că dacă membrii PENTAGON schimbă corpurile între ei, totul devine o încurcatură mai prețioasă decât numerele de la circ:

No comment: D1CE cu coregrafia piesei de debut „Wake Up”

IN2IT a revenit cu 6 membri, lăsând dispariția lui Sunghyun să fie un mister dureros pentru fani (a fost la pdx, dar știa cineva asta? #MnetToJail). Coregrafia pentru recenta melodie „Run Away” este un dans destul de puternic și cu multe mișcări energice (sunt și unele mișcări mai periculoase, nu s-a rănit nimeni încă?)

Kang Daniel prezintă coregrafia pentru piesa lui „I HOPE”, filmată în sala de practică de la KONNECT Entertainemnt (o sală destul de faină, aș zice), fiind acompaniat de dansatori săi:

Coregrafia de mai jos este aici doar pentru că Wang Jia Er (Jackson din GOT7) a participat la melodie. Este trupa tânără cpop de la JYP, Boy Story, cu melodia „Too Busy”, și cu o coregrafie ce include 6 ghiozdane albe pentru picii de la școală:

Trupa Whiteday prezintă coregrafia drăguță a melodiei „Shine On Light”. Cele 3 membre au un dans destul de elegant pentru o melodie de vară, dar nu par ele prea tinere să poarte aceste ținute?

Fetele din Nature arată frumos și bine că ele sunt fetele drăguțe și că vreau să fiu ca ele. Serios, ce dietă au? Aș încerca-o începând cu 28 august. Dar coregrafia pentru „I’m So Pretty” mi-a trecut pe alături, mă uitam la membre…

Următoarele (și ultimele) videoclipuri pentru acest articol sunt din partea unor stagiari de la „Produce X 101”. Primul este cel mai bun cover (până acum) al melodiei „Anpanman” de la BTS, și vine de la stagiarii de la MBK Entertainment, inclusiv și cei doi membri a trupei-moment X1, Hangyul și Dohyun. A doua coregrafie vine de la BRANDNEWZ, și este pentru piesa „Go Get Het”, melodia cu care cei 4 stagiarii de la Brand New Music au dat audiție la programul de supraviețuire (puțină nostalgie):

Termin articolul cu el…. e evident de ce. Pentru că e un cute și liniștit și drăguț și protector și iubitor de animale și… merită toată iubirea din lume. La mulți ani, Hoyoung!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s