Concluzii cu privire la situația actuală a YG-ului + prognoze pentru anul 2020

Imagine similară

După cum probabil știți deja, 2019 este un an dificil pentru compania YG Entertainment, deoarece aceasta, inclusiv o bună parte dintre artiștii săi, au fost implicați în mai multe controverse care au zguduit divertismentul coreean, fapt ce i-a afectat imaginea!

Analizând situația actuală a companiei, analiștii financiari au prezentat un raport cu privire la cea de-a doua jumătate a anului 2019 și prognoza pentru 2020. Potrivit unui expert, cea de-a doua parte a acestui an este una complicată: „Este o perioadă dificilă pentru ca artiștii de la YG Entertainment să-și poată face revenirea pe arena muzicală. De asemenea, reprezintă o vreme nu tocmai potrivită pentru debutul unui nou grup, cel al lui TREASURE13”. Apoi a adăugat: Big Bang, trupă a cărei activitate este așteptată să înceapă în 2020, la scurtă vreme de la revenirea membrilor din armată, de asemenea, este pusă la îndoială: va continua să promoveze sau nu”.

„Afacerea este într-o stare groaznică. Motivul principal este întârzierea revenirilor trupelor WINNER și iKON după promovarea lui Black Pink. Acest lucru se datorează unei scăderi generale a activității artiștilor, precum și amânării debutului noului grup pentru o perioadă nedeterminată ” – a mai spus analistul.

Cu toate acestea, experții sunt de părerea că situația ar putea să se schimbe, iar asta depinde în mod direct de revenirea lui Black Pink de la sfârșitul acestui an și promovarea în paralel a grupului Big Bang.

Cum credeți, va depăși YG această situație critică?

sursa: ygmassmedia

Un gând despre „Concluzii cu privire la situația actuală a YG-ului + prognoze pentru anul 2020

  1. Dee

    YG e focusat foarte mult pe BP si e normal sa aiba si efecte chestia asta, pot intelege ca vor ca BP sa fie cunoscuta internationala.. dar sa o faca cu cap.
    eu sper ca, BigBang sa nu fie foarte afectati… oricum, daca ei revin, se schimba situatia.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s