[CCC] Coreenii au reacții mixte cu privire la victoria lui ITZY de la „Music Core”

Recent, ITZY, trupa rookie de fete de la agenția JYP Entertainment, a participat la emisiunea muzicală „Music Core”, iar la sfârșitul ediției a fost desemnată învingătoare cu melodia „ICY”. Cu toate acestea, internauții au avut păreri diferite cu privire la victoria fetelor, mulți dintre ei susținând că piesa nu-și merită premiul.

Reacțiile coreenilor:

 1. [+485, -101] Am obosit atât de mult de aceste victorii ale trupelor de idoli. Trupa nu se află nici măcar în TOP 10, iar noua sa melodie este groaznică
 2. [+376, -39] În calitate de fan ITZY, îmi doresc ca J.Y Park să înceteze să mai scrie muzică pentru alți artiști. Atât TWICE cât și ITZY au de suferit din cauza pieselor produse de el.
 3. [+334, -52] Dar acest lucru nu neagă faptul că OST-ul dramei „Hotel Del Luna” se află în fruntea topurilor digitale. Emisiunile muzicale sunt mai degrabă festivaluri pentru idoli.
 4. [+31, -4] Fete bune. Au mulțumit lui J.Y Park în ciuda faptului că noua lor melodie este ciudată. Indiferent de ce o să spuneți, melodiile populare la show-uri muzicale și cele din fruntea clasamentelor muzicale sunt total diferite, demult nu mai sunt aceleași.
 5. [+24, -8] Încă consider numele trupei ITZY unul destul de ciudat ㅠㅠ
 6. [+22, -3] J.Y Park și-a pierdut de foarte multă vreme abilitățile de a mai scrie muzică bună
 7. [+15, -4] Sunt fană JYP, însă sunt de părerea că J.Y Park ar trebui să înceteze să ofere melodii artiștilor săi. Wonder Girls nu mai avea succes cu cântecele lui încă din 2011, de atunci de când a lansat „Be My Baby”, iar miss A aproape că a eșuat cu piesele lui, salvarea venind odată cu schimbarea producătorului. TWICE se afla în vârful popularității sale până în momentul în care J.Y Park i-a dat „Signal”. De asemenea, o situație similară avem și în cazul lui ITZY cu melodia „ICY”. Trupa promovează cântecul pe baza popularității pe care o are de la debut. Serios, ar trebui să înceteze cu încăpățânarea și să se oprească din a produce muzică. Dacă și-a pierdut îndemânarea, atunci ar trebui să se de-a la o parte, astfel încât să nu fie un obstacol pentru alți artiști.
 8. [+14, -3] J.Y Park, scuze, dar e timpul să nu mai produci muzică, trebuie să încetezi.
 9. [+13, -2] „Dalla Dalla” a fost bună, dar piesa compusă de J.Y Park e foarte ciudată…
 10. [+8, -4] Și, cu toate acestea, „Dalla Dalla” a ieșit un cântec mult mai bun. Fetele au câștigat premii cu „ICY” doar datorită popularității pe care o au.

Voi ce spuneți?

sursa: k-popstock

2 gânduri despre „[CCC] Coreenii au reacții mixte cu privire la victoria lui ITZY de la „Music Core”

 1. Dee

  personal, nu-mi place melodia, Dalla e mai buna si pot intelege mesajul.. dar, nu e suficient, se bazeaza pe debut…
  damn, corenii pot fi foarte duri

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s