Yang Hyun Suk și Seungri sunt reținuti drept suspecți pentru jocuri de noroc

Yang Hyun Suk And Seungri Booked On Suspicions Of Gambling

Yang Hyun Suk și Seungri sunt oficial anchetați de poliție pe baza suspiciunii că au jucat la jocuri de noroc.

În cadrul conferinței de presă din 14 august, un reprezentant al poliției a dezvăluit că fostul producător șef al companiei YG Entertainment și fostul membru Big Bang au fost reținuti drept suspecți pentru jocuri de noroc, adăugând, „Vom continua cercetările potrivit procedurii penale.”

În privința suspiciunii că aceștia și-au majorat fondurile pentru a juca la jocuri de noroc prin intermediul tehnicii “hwanchigi” (termen care se referă la practicile ilegale privind tranzacțiile internaționale neînregistrate), poliția a declarat – „Avem în calcul posibilitatea să-i cercetăm penal și pentru violarea legii privind tranzacțiile internaționale.”

Poliția a continuat, „Nu putem dezvălui detalii exacte despre actele ilegale comise, inclusiv frecvența și suma de bani, deoarece ar putea favoriza distrugerea de probe.”

În privința acuzației că Yang Hyun Suk a mediat servicii sexuale pentru investitorii străini, s-a spus, „Declarațiile privind suspiciunea de mediere a prostituției sunt contradictorii și, din acest motiv, continuăm ancheta.”

Recent, lui Yang Hyun Suk și Seungri li s-au adus noi capete de acuzare, fiind bănuiți de spălare de bani și jocuri de noroc. Compania YG Entertainment nu a oferit încă nicio declarație privind acuzele.

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Yang Hyun Suk și Seungri sunt reținuti drept suspecți pentru jocuri de noroc

  1. Pingback: Poliția efectuează căutări și confiscări ale clădirii YG – K-pop Romania

  2. Pingback: FBI-ul a intrat pe fir pentru a ajuta poliția coreeană + noi detalii despre ancheta în curs – K-pop Romania

  3. Pingback: Yang Hyun Suk și Seungri sunt chemați la poliție să răspundă la acuzațiile privind jocurile de noroc – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s