MONSTA X, în topul Billboard al celor mai difuzate melodii radio din SUA cu ‘Who Do U Love?’ feat. French Montana!

 

Ascensiunea internațională a trupei MONSTA X nu mai este de mult timp ceva ce poate fi ignorat. Grupul obține un nou rezultat excepțional intrând în clasamentul  ‘Pop Songs Airplay Chart‘ din această săptămână!

‘Pop Songs Airplay Chart’ măsoară de câte ori a fost difuzată săptămânal o piesă la posturile de radio din SUA, iar idolii din MONSTA X au intrat în top la  #39 în această săptămână cu single-ul „Who Do U Love?” în colaborare cu rapperul French Montana. Alți artiști K-pop care au ajuns în ‘Pop Songs Airplay Chart’ sunt Psy și BTS.

Potrivit  Billboard, „Who Do U Love?” a fost difuzat de aproximativ 67 de ori la ‘Radio Disney‘, de 40 de ori pe ‘Sirius XM Venus‘ și de 28 de ori pe posturi ca ‘WBBM-FM‘, ‘B96 Chicago‘, etc.

Weekendul trecut, MONSTA X a încheiat turneul mondial la Los Angeles, pe faimosul Staples Center, în fața a peste 20 0000 de fani, și a participat la ‘2019 Teen Choice Music Awards‘.

Băieții au acordat un interviu recent în care au spus că au pregătit și alte noi melodii, printre care unele în limba engleză, dar și noi colaborări, așa că eu zic să ne pregătim inimile și urechile!

Felicitări MONSTA X!

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „MONSTA X, în topul Billboard al celor mai difuzate melodii radio din SUA cu ‘Who Do U Love?’ feat. French Montana!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s