A apărut o listă neoficială cu artiștii care vor participa la festivitatea „Asia Artist Awards”

Imagine similară

Recent, pe rețelele de socializare din Coreea de Sud au apărut mai multe informații cu privire la următoarea ediție a festivității de premiere „Asia Artist Awards”.

Potrivit surselor, TWICE, ITZY, Super Junior, GOT7, NU’EST, Zico, AB6IX, MOMOLAND, (G)I-DLE, Stray Kids, LOONA, Snuper, DONGKIZ, Seventeen, TXT și Kang Daniel vor participa la evenimentul din luna noiembrie. Printre actorii care vor lua parte la ceremonie se numără: Jang Dong Gun, YoonA din Girls Generation, Lee Kwang Soo, Ji Chang Wook, Park Min Young, Lee Jung Eun, Ong Seung Wu și Kang Tae Oh.

Mai mult, se pare că festivitatea de premiere din acest an va avea loc în Vietnam și asta doar din cauza relațiilor politice cu alte state.

Din păcate, informațiile nu sunt confirmate în mod oficial!

Reamintim, nominalizările pentru premii sunt selectate pe baza unor informații colectate de la fanii Hallyu din întreaga lume, iar un grup de jurați va acorda premii actorilor și cântăreților care au ajutat Coreea și Asia să strălucească cu talentele lor. Ceremonia anuală, organizată de Star News, premiază cele mai bune figuri din k-pop, k-drama și k-movie.

 

2 gânduri despre „A apărut o listă neoficială cu artiștii care vor participa la festivitatea „Asia Artist Awards”

  1. Raluca

    L.am vazut pe Ji Chang Wook si nu am cum sa ratez aceasta emisiune. El e unul dintre preferatii mei(actori). Langa el urmeaza Lee Junho, Namgoong Min, Lee Dong Wook, Lee Jung Suk etc. 🙈🐣🐣🐣

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s