FBI-ul a intrat pe fir pentru a ajuta poliția coreeană + noi detalii despre ancheta în curs

Yang Hyun Suk And Seungri Booked On Suspicions Of Gambling

Poliția sud-coreeană i-a cerut ajutor FBI-ului (Biroul Federal de Investigații) și astfel a reușit să obțină peste 500 de documente care atestă că Yang Hyun Suk și Seungri au jucat ilegal la jocurile de noroc în Las Vegas și că Yang Hyun Suk chiar a realizat tranzacții internaționale ilegale (‘hwanchigi’).

Postul de televiziune ‘News A’ a raportat faptul că poliția a obținut documente de la FBI care au confirmat că Yang Hyun Suk a pierdut în jur de 600 de milioane de woni și că a câștigat 1,3 miliarde de woni la jocurile de noroc în Vegas. Hotelul la care a jucat este MGM Grand Hotel, iar perioadele în care a fost sunt octombrie 2017 și februarie 2018. Angajații de la departamentul de marketing al cazinoului au confirmat poliției sud-coreene la cererea FBI-ului că este adevărat că Yang Hyun Suk a frecventat cazinoul de mai multe ori.

Astfel, pe 8 august, au fost dezvăluite primele dovezi că Yang Hyun Suk și Seungri au jucat la jocuri de noroc într-un cazino din Las Vegas. Cei doi au fost reținuți oficial drept suspecți șase zile mai târziu pe 14 august, iar pe 17 august poliția a percheziționat și sechestrat toate toate oficiile agenției YG Entertainment.

Pe 19 august, Direcția de Investigare a Criminalității din cadrul Agenției Metropolitane de Poliție din Seul a ținut o nouă conferință de presă prin care a furnizat noi detalii despre ancheta în curs.

Ofițerul a declarat – „Continuăm să analizăm informațiile obținute din urma percheziției oficiilor companiei YG Entertainment. Odată ce analiza va fi gata, îi vom chema pe Yang Hyun Suk și Seungri, însă nu credem că acest lucru se putea întâmpla în această săptămână.” De asemenea, a mai adăugat că e posibil ca interogarea să fie privată.

În legătură cu posibilitatea ca fondurile companiei să fie folosite pentru jocurile de noroc, poliția a comentat – „Avem în vedere și posibilitatea deturnării pe lângă acuzațiile de jocuri de noroc.”

În privința acuzației că Yang Hyun Suk a mediat servicii sexuale pentru investitorii străini, ofițerul a spus – „Vom încerca să terminat de vericat conturile bancare cât mai curând posibil. Îl vom interoga și despre acesta când îl vom chema să răspundă pentru suspiciunea că a jucat la jocuri de noroc.”

Sursa: (1) (2)

2 gânduri despre „FBI-ul a intrat pe fir pentru a ajuta poliția coreeană + noi detalii despre ancheta în curs

  1. justKpop

    Daca a ajuns si FBI ul aici inseamna ca acestia trebuie pedepsiti cu moartea! Vai mama cati nu joaca la jocuri de noroc…defapt in lumea asta se intampla lucruri mai grave, si politia coreeana nu-i in stare sa rezolve un amărât de caz ca asta. Si cu cate relatii ai avea, pana acum ei trebuia sa si primească pedeapsa.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s