EVERGLOW adună un număr impresionant de vizualizări în prima zi de comeback

Imagini pentru everglow adios gif

EVERGLOW se bucură de succes încă din prima zi de comeback, fetele au reușit să impresioneze fanii cu revenirea lor explozivă din 19 august.

După cum probabil știți deja, grupul novice de la agenția Yuehua Entertainment și-a făcut revenirea cu single-ul „Hush”, acesta având drept piesă de titlu pe „Adios”. Cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să salute noua lansare a fetelor, iar rezultatele sunt de-a dreptul incredibile.

Potrivit statisticilor, în doar 24 de ore de la lansare, videoclipul melodiei „Adios” a adunat 7 milioane de vizualizări, marcând cel mai bun rezultat al fetelor. În luna martie a acestui an, MV-ul pentru „Bon Bon Chocolat” a strâns puțin peste 3 milioane de urmăriri, iar numărul acumulat acum este de două ori mai mare decât în perioada de debut, fapt ce demonstrează că popularitatea trupei este în creștere.

Reamintim, pe 18 martie, agenția Yuehua Entertainment a debutat un nou grup de fete, este vorba despre EVERGLOW. Prima melodie de titlu lansată de membre se numește „Bon Bon Chocolat”, iar aceasta a cunoscut un adevărat succes în rândurile fanilor k-pop.

Felicitări, EVERGLOW!

7 gânduri despre „EVERGLOW adună un număr impresionant de vizualizări în prima zi de comeback

  1. Raluca

    Imi place melodia, albumul nu e cine stie ce(au 2 melodii gen girl crush). Au facut mai mult de 7M, ca eu am un screen facut la 23 de ore si avea 7,4M. Felicitari lor! 😘

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s