Kim Jae Wook, elegant și sexy pe străzile din Paris!

Dacă ați fi turist în Paris și v-ați întâlni întâmplător cu actorul Kim Jae Wook pe stradă? Vă puteți imagina? Acesta a fost văzut recent în orașul luminilor, unde a participat la o ședință foto pentru un pictorial Esquire care va fi publicat în septembrie.

Nu vrem să vă provocăm un șoc vizual, dar Kim Jae Wook are acest efect al fascinației la fiecare apariție lui. Vedeta a îndurat căldura din Paris din vara toridă și s-a îmbrăcat cu haine elegante alese de echipa de la revista Esquire, pentru un pictorial de toamnă. Actorul a emanat carismă și sexualitate, după cum vedeți și voi (doar nu degeaba a fost și model în trecut!). Costumele sale pentru fotografii au fost din colecția Dunhill.

Revenit la Seul, actorul a acordat și un interviu celor de la Estquire în care a povestit că a avut puțin timp liber pentru a-și încărca bateriile după serialul „Her Private Live”, care s-a bucurat de o popularitate uriașă.

Despre cariera sa, actorul și-a amintit despre K-drama „Coffee Prince”, unde s-a împrietenit cu actorul Kim Dong Wook. Despre stilul său de când a îmbrățișat actoria, Kim Jae Wook a povestit că nu a avut prea multă încredere în talentul său actoricesc la început, optând multă vreme pentru roluri secundare, deși i se oferiseră multe roluri principale: „Au fost multe sugestii de roluri principale, […] dar am decis că nu sunt un actor destul de înzestrat sau talentat atunci pentru a accepta un rol principal sau un proiect. Deci am vut să joc roluri mai mici la început. „

Despre viața personală, starul accentuează că, după 30 de ani, a devenit mai înțelept și că se bazează mai mult pe oamenii din jurul său: „Pentru că am ajuns la mijlocul vârstei de 30 de ani, încrederea în oamenii cu care lucrez este mai mare decât înainte, și cred că am devenit mai atent la ce spun ei. În trecut, îmi impuneam gândurile mai persistent și cu mai multă încăpățânare când alegeam, acum sunt mai deschis.[…] Poate că ascult mai mult ce spun ceillalți pentru că sunt mai în vârstă,  dar ca să fiu mai precis, cred că am întâlnit oamenii în care pot avea încredere. Am întâlnit oameni cu o bună influență asupra mea.”

Surse: twitter, kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s