12 cupluri care au șocat lumea k-pop-ului cu relațiile lor

baekhyun taeyeon split

Nimeni nu se aștepta la aceste cupluri!

Trebuie să recunoaștem că de-a lungul anilor, furia și isteria fanilor s-au mai domolit când vine vorba ca idolilor lor preferați să se întâlnească. Asta e un lucru bun, dar tot mai trebuie să lucreze la acest capitol. Mai jos v-am pregătit o listă cu 12 dintre cele mai șocante relații din industria divertismului sud-coreean. Nu neapărat toți au fost criticați, dar mulți nu se așteptau ca respectivii să formeze un cuplu.

Haideți să vedem despre cine este vorba!

1) Taeyeon și Baekhyun

Veștile cum că Baekhyun din EXO și Taeyeon din SNSD ar fi împreună au provocat o mare isterie în 2014. Presa a susținut că artiștii au fost la mai multe întâlniri secrete și că formează un cuplu de mai multe luni. Cei doi și-au recunoscut relația și au devenit primul cuplu de la SM care se întâlnea public.

Știrea a împărțit fanii în două tabere, una susținea cuplu, iar cealaltă îi acuza că și-au ignorat fanii și colegii de trupă. Valul de ură și critici a fost atât de mare, încât a fost creată o petiție în care se cerea ca Baekhyun să părăsească EXO. Cei doi cântăreți și-au cerut scuze pentru că au rănit fanii și că nu au făcut relația publică mai devreme, iar petiția a fost ștearsă, fanii susținându-i.

Relația celor doi a durat un an și patru luni, încheindu-se în octombrie 2015. Apropriații au dezvăluit că cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori înainte de a despărțirea definitivă. Aceștia au rămas buni prieteni și colegi de companie.

Imagini pentru 12 Most Shocking K-Pop Dating Scandals That Shook the Industry

2) Krystal și Kai

Știrea despre cuplul Kai (EXO) – Krystal (f(x)) a fost făcută de Dispatch în 2016. Chiar dacă cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună datorită relații apropiate încă de vremea de când erau stagiari, zvonuri despre o posibilă relație au apărut abia în 2016 când au fost surprinși în timpul mai multor întâlniri.

Imediat după, SM Entertainment a confirmat știrea, iar cei doi au devenit al doilea cuplu public de la SM. Majoritatea fanilor i-au susținut și chiar le-au dat porecla – “Kaistal”.

Șocul cel mai mare a fost vestea despărțirii. După un an și o lună de relație, pe 31 mai 2017, au anunțat că o vor lua pe drumuri separate, dând vina pe programele lor încărcate. Fanii au fost triști din cauza despărțirii, deoarece mulți au visat ca cei doi să fie împreună.

exo-kai-fx-krystal

3) Goo Hara și Yong Junhyung

În 2011, industria muzicii k-pop a fost luată cu asalt de vestea că Hara din KARA și Junhyung, ex-BEAST, formează un cuplu.

Știrea i-a șocat pe toți și nu doar din privința faptului că a venit în momentul când trupele erau pe val, dar a reprezentat și un punct de cotitură pentru agențiile lor. Pe atunci cele mai multe companii ar fi negat chiar dacă existau dovezi solide, dar ambele companii ale artiștilor au confirmat că formează un cuplu.

Din fericire, fanii au acceptat relația celor și i-au încurajat. Însă, în luna mai a anului 2013, cei s-au despărțit tot din cauza programelor încărcate.

hara

4) IU și Jang Kiha

Când relația dintre IU și Jang Kiha a fost dezvăluită în 2015, toată lumea a fost șocată, deoarece nimeni nu aștepta la asta.

Înainte de aceaste știri, IU nu a mai fost implicată în niciun scandal amoros, iar când au apărut pozele cu ea și Jung Kiha de la întâlniri, toată lumea a fost surprinsă. Să nu mai spunem că diferența dintre ei era de 11 ani.

În ciuda acestor aspecte, când IU și-a recunoscut sentimentele pentru Kiha, fanii au susținut cuplu. Relația celor doi a durat trei ani și ceva, înainte de a se despărți definitiv în ianuarie 2017.

iu kiha

5) Hani și Junsu

Primele articolele despre relația dintre Junsu din JYJ și Hani, ex-EXID, au apărut pe 1 ianuarie 2016, devind astfel o tradiție pentru Dispatch să dezvăluie noi cupluri pe ziua de 1 ianuarie a fiecărui an.

Cei doi au fost surprinși de nenumărate ori împreună în decembrie 2015 și chiar au petrecut Ajunul Crăciunului împreună. S-a mai spus că Junsu s-a îndrăgostit primul, dar nici Hani nu era foarte departe, deoarece se știa de mult timp că este fană Junsu încă de pe vremea când TVXQ erau 5.

Fanii au fost surprinși, deoarece cei doi erau ca personalități la poli opuși – Junsu foarte sensibil, iar Hani fiind foarte degajată. Publicul nu prea i-a primit cu brațele deschise, însă fanii i-au susținut până în septembrie 2016, când s-au despărțit dând vina tot pe programele lor încărcate.

junsu hani

6) Suzy și Lee Dong Wook

Mulți au fost sceptici când au apărut știrile că Lee Dong Wook și Suzy sunt împreună și asta pentru că diferența dintre cei doi e de 13 ani, iar zvonurile că Suzy s-ar fi împăcat cu Lee Min Ho încă existau.

Cei doi au fost surprinși la o întâlnire în Cheondamdong în martie 2018 și imediat ambele părți au confirmat relația. În ciuda diferenței de vârstă, cuplul Suzy-Lee Dong Wook a cucerit inimile tuturor, iar când știrea că cei doi s-au despărțit câteva luni mai târziu, i-a luat pe nepregătite. Motivul a fost tot programele încărcate.

suzy1

7) Seolhyun și Zico

Zvonurile despre relația lui Zico cu Seolhyun din AOA au apărut în august 2016. Presa a dezvăluit că cei doi formează un cuplu și că se întălnesc de mai multe luni.

Potrivit Dispatch, relația a început prin martie 2016 după ce au ajuns să se cunoască reciproc datorită promoțiilor din străinătate și a aparițiilor din cadrul emisiunilor muzicale. După publicarea pozele cu cei doi împreună, Zico și Seolhyun au confirmat relația, iar publicul deși șocat, i-a susținut.

Însă, din cauza presiunii la care au fost supuși, cei doi s-au despărțit câteva luni mai târziu, din nou surprinzând fanii și publicul larg.

zico seolhyun

8) Tiffany și Nichkhun

SNSD și 2PM se aflau în punctul cel mai înalt al carierelor când știrea că Tiffany și Nichkhun formează un cuplu a fost făcută publică în 2014.

Cei doi au fost surprinși împreună și nu după mult timp au confirmat relația. Chiar dacă întregul univers k-pop a fost zguduit din cauza popularității celor doi, mulți fani au fost fericiți și le-au transmis mesaje de susținere pe SNS.

Șocul cel mai mare a fost când s-au despărțit în 2015 după nici măcar un an de relație. Atât SM Entertainment, cât și JYP Entertainment au confirmat că vedetele s-au distanțat din cauza programelor încărcate și călătoriile din străinătate în interes de serviciu.

nichkhun tiffany 1

9) Min Hyo Rin și Taeyang

Nimeni nu se aștepta ca Min Hyo Rin și Taeyang să fie împreună, dar să se mai și mai căsătorească. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului pentru piesa lui Taeyang, “1AM”. Deși cei doi și-au recunoscut relația în 2015, multe persoane au zis că nu va dura mult.

Însă, zicala – cine râde la urmă râde mai bine – e adevărată. Cei doi au devenit unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul sud-coreean și chiar s-au căsătorit în februarie 2018. Taeyang momentan este în armată, iar soția lui îl vizitează în fiecare săptămână, acesta urmând să-și încheie datoria față de patrie chiar în acest an.

10) Yoona și Lee Seung Gi

Chiar dacă Lee Seung Gi a spus de nenumărate ori că Yoona din SNSD este tipul ideal, știrea despre relația lor tot i-a luat prin surprindere pe fanii ambilor artiști.

S-au întâlnit pentru prima dată în 2007 și de atunci au legat o strânsă prietenie de-a lungul anilor. Însă, pe 1 ianuarie 2014, prietenia celor doi a început să aibă la bază alte sentimente, mult mai profunde, iar Dispatch a dezvăluit noul cuplu tot în prima zi a noului an.

Fanii s-au îndrăgostit de acest cuplu și au fost foarte șocați când artiștii au anunțat doi ani mai târziu despărțirea. Cei doi au spus că motivul despărțirii a fost programele încarcate. Deși fanii au fost triști, sunt totuși bucuroși, deoarece știu că cei doi artiști încă sunt buni prieteni.

11) Lee Ji Ah și Seo Taiji

Căsătoria de 9 ani dintre cântărețul Seo Taiji și actrița Lee Ji Ah este probabil unul dintre cele mai bine secrete păstrate din industria divertismentului. Nimeni nu a știut de mariajul celor doi sau măcar că ar fi împreună până când divorțul și stabilirea pensiei alimentare au fost dezvăluite în 2011.

Problema a fost că pe acea vreme Lee Ji Ah și Jung Woo Sung deja își făcuseră relația publică. Din cauza urii și criticilor, cei doi și-au încheiat relația, iar Lee Ji Ah a luat o pauză de la actorie.

Jung Woo Sung a dezvăluit un an mai târziu că a aflat despre căsătorie cu un pic înainte să apară în presă și a tăcut din respect pentru Lee Ji Ah.

12) Jihyo și Kang Daniel 

Unul dintre cele mai noi cupluri care au șocat fanii și întreaga comunitate k-pop a fost cel format din Kang Daniel și Jihyo din TWICE. Dispatch a dezvăluit știrea și a mai zis că cei doi formează un cuplu de mai mult timp și că de mai multe ori au fost surprinși la întâlniri secrete.

Cei doi au făcut cunoștință prin intermediul unui artist senior, mai târziu dezvăluindu-se că este vorba de Seulong din 2AM, și că relația lor durează de la începutul anului 2019. Atât JYP Entertainment, cât și KONNECT Entertainemnt au confirmat zvonurile.

Mulți au fost luați pe neașteptate pentru că practic cei doi nu prea aveau multe în comun și nici nu au fost văzuți împreună pe la emisiuni. Deși majoritatea fanilor îi susțin, au existat și câțiva care l-au criticat pe Kang Daniel. Idolul și-a cerut scuzele fanilor săi, iar de atunci au parte și de mai multă susținere.

kang daniel jihyo fancafe 1

Sursa: koreaboo

3 gânduri despre „12 cupluri care au șocat lumea k-pop-ului cu relațiile lor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s