Două k-drame noi sunt difuzate în România!

Fanii k-dramelor sigur au de ce să se bucure!

Primul serial pe care îl vom putea urmări la televizor este ”Cântec pentru suflet” (”My Lovely Girl”). Producția este difuzată de Happy Channel în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică de la ora 22:00.

”Cântec pentru suflet” (”My Lovely Girl”) spune povestea unui chaebol pe nume Lee Hyun Wook (Rain), care este producător, compozitor și directorul unei agenții de entertainment. Acesta preferă să se distanțeze de tot, închizându-se în sine, după ce iubita lui a murit într-un accident rutier. Trei ani au trecut, iar Lee Hyun Wook încă nu și-a revenit. Printr-o întâmplare ajunge să se întâlnească cu o tânără talentată în artele muzicii, Yoon Se Na (Krystal), care este și sora fostei sale iubite. Însă povestea lor de dragoste se complică, când în ecuație intră și Shi Woo (L din INFINITE). Acesta este cel mai popular membru și centrul trupei Infinite Power. Relația dintre ei și colegii de trupă nu este una bună, mereu ieșind scântei între aceștia.

Următorul serial pe care puteți să-l urmăriți este „Secretul măștii” („The Emperor: Owner of the Mask„). Producția este difuzată de Național TV în fiecare zi de luni, marți, miercuri, joi și vineri de la ora 17:15 și în reluare tot în aceleași zile doar că de la ora 14:30.

„Secretul măștii” („The Emperor: Owner of the Mask”) spune povestea prințului moștenitor, Lee Seon (Yoo Seung Ho), ce luptă împotrivă organizației Pyunsoo hwe, ce a devenit o reală putere prin privatizarea apei din Joseon. Organizația profită doar oamenilor deja bogați și corupți, nu și oamenilor de rând, ale căror speranțe le sunt puse în prințul moștenitor. Han Ga Eun (Kim So Hyun) este fata de care se va îndrăgosti protagonistul. Aceasta îl iubește nespus de mult și îl va ajuta să devină un adevărat conducător. Însă, lucrurile nu sunt așa de simple pentru că personajul lui L din INFINITE va face o înțelegere cu prințul moștenitor prin care îi va lua locul pentru o perioadă de timp și care va ajunge și el să se îndrăgostească de Han Ga Eun.

3 gânduri despre „Două k-drame noi sunt difuzate în România!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s