Lee Dong Wook ne arată abdomenul sexy și alb într-un pictorial pentru ‘Nylon’

Lee Dong Wook are deja 20 de  ani de carieră și tot e letal! Revista ‘Nylon’ a lansat multe fotografii incredibile din pictorialul actorului pentru coperta din luna septembrie.

Actorul a făcut un parteneriat cu revista ‘Nylon’ în lumina aniversării a 20 de ani de la debutul său. Unul din cei mai sexy și râvniți celibatari din Coreea de Sud, Lee Dong Wook a arătat încă o dată de ce pur și simplu nu ai cum să reziști farmecului său natural. Actorul a încercat mai multe concepte, de la sexy la casual, jucăuș și romantic, așezat visător lângă un buchet de flori.

Și așa ne-a binecuvântat privirea cu imaginea lui chipeșă, care te privește direct. Unii internauți au spus că pielea lui este atât de albă încât au impresia că se uită la un personaj din seria „Twilight”, alții chiar au spus direct că este alb ca un vampir, iar unii chiar l-au numit „zeu masculin.” Oricum ar fi numit, tot supranatural de frumos!

Cei de la revista Nylon îi vor acorda 24 de pagini exclusive actorului, care vor conține și un interviu cu acesta în care discută despre ‘Produce X 101‘.

 

Surse: kpopmap, koreaboo

Un gând despre „Lee Dong Wook ne arată abdomenul sexy și alb într-un pictorial pentru ‘Nylon’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s