Ong Seong Wu are o apariție supriză la petrecerea fanilor pentru ziua lui

În ciuda programului încărcat, Ong Seong Wu este o vedetă care știe să le mulțumească fanilor care i-au sărbătorit ziua de naștere.

Ong Seong Wu a făcut o vizită la o cafenea unde fanii săi organizau un eveniment special pentru a-i sărbători ziua de naștere. Pe 26 august, o cafenea din Hongdae, Seul, a împărtășit o postare pe Twitter-ul lor care i-a surprins pe fanii lui Ong Seong Wu.

Alături de fotografiile cu Ong Seong Wu din cafenea, ei au scris: „Ong Seong Wu a venit la cafeneaua noastră împreună cu familia la ora 19:27:56 azi”.

Ei au continuat: „Nu numai că arăta bine, dar a fost și politicos și blând. Mulțumim foarte mult că ai venit până aici, Ong Seong Wu!”

Cafenea a fost  transformată temporar de fani, cu tematica Ong Seong Wu. Acesta își sărbătorește ziua de naștere pe 25 august. Mulți fani au vizitat cafeneaua în timpul evenimentului, dar nimeni nu se aștepta ca Ong Seong Wu chiar să apară la locul respectiv, pentru că știau că este extrem de ocupat cu filmările pentru drama sa.

Pozele postate au crescut invidia fanilor care nu a fost prezenți, deoarece câțiva fani care se aflau la cafenea chiar au avut norocul să se întâlnească cu vedeta în persoană și să îi  facă fotografii.

 

Sursa

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s