Yang Hyun Suk și Seungri sunt chemați la poliție să răspundă la acuzațiile privind jocurile de noroc

Yang Hyun Suk și Seungri vor trebui să se prezinte la secția de poliție pentru acuzațiile privind jocuri de noroc ce li se aduc. Potrivit reportajelor, Seungri a fost chemat pe data de 28, iar Yang Hyun Suk pe 29 august.

Poliția va desfășura un interogatoriu minițios privind acuzațiile de jocuri de noroc, primind astfel noi capete de acuzare. În privința lui Yang Hyun Suk, acesta va fi investigat și pentru acuzațiile de mediere de servicii sexuale pentr investitorii străini.

Poliția va investiga de asemenea și fondurile din străinătate ale companiei YG Entertainment. MBC Desk a raportat – „Analiștii de la Departamentul de Informații Financiare au descoperit tranzacții ilegale ce au fost realizate de fostul director Yang.”

Yang Hyun Suk și Seungi au fost recent acuzați că au jucat la jocuri de noroc în cazinouri din Las Vegas, dar și din alte țări. Jocurile de noroc sunt ilegale pentru cetățenii sud-coreeni și indiferent de teritoriul unde le-ar practica, tot ar săvărși o infracțiune. După ce a fost descoperit că a cheltuit sute de mii de dolari la cazinouri, Yang Hyun Suk i-a fost interzis oficial părăsirea țării.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s