Seungri își face apariția la poliție în mijlocul scandalului jocurilor de noroc din Las Vegas

South Korean superstar Seungri, who is a former member of group Big Bang. Photo: AFP

Rușinea k-pop-ului, Seungri, a fost interogat în această dimineață pentru dosarul în care este acuzat de practicarea jocurilor de noroc în Las Vegas, ultimul pas într-un scandal în domeniul sexului și drogurilor care l-au făcut să se retragă din lumina reflectoarelor în martie.

Pe 28 august, fostul membru al trupei Big Bang, Seungri, a ajuns la Agenția Metropolitană de Poliție din Seul în jurul orei 9:55. Aceasta este prima apariție publică a lui Seungri în trei luni de la izbucnirea scandalul Burning Sun, care a fost preluat și de presa internațională.

Seungri este cercetat în prezent cu privire la suspiciunile de jocuri de noroc și presupusa încălcare a legii privind tranzacțiile valutare din străinătate. Cântărețul a fost așteptat de o mulțime de reporteri care se aflau în fața secției de poliție. Seungri a purtat un costum bleumarin și cravată neagră și a dat o singură declarație presei – „Voi coopera cu poliția pentru anchetă„.

South Korean superstar Seungri, who is a former member of group Big Bang. Photo: EPA

El cât și fostul CEO al agenției YG Entertainment, Yang Hyun Suk, sunt cercetați pentru aceleași presupuse acuzații, jocuri de noroc, iar acesta din urmă va fi interogat de poliție mâine, 29 august.

Jocurile de noroc sunt ilegale în Coreea de Sud și se aplică legile anti-jocuri, chiar dacă fapta a fost realizată în altă țară. Acest lucru se aplică în special în cazul în care jocurilor de noroc ajung o obișnuință și sunt implicate sume mari de bani.

Sursă: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s