Poliţia spune că nu sunt multe dovezi în cazul lui B.I – vor continua investigaţia

Se pare că şi cazul lui B.I legat de consumurile de droguri va fi investigat de poliţie.

Bae Yong Ju, şeful secţiei de poliţie din zona de sud a provinciei Gyeonggi a declarat pentru reporteri în data de 2 septembrie: „Poliţia va desfăşura propria investigaţie cu privire la achiziţionarea drogurilor de către B.I”.

B.I a fost acuzat în luna iunie că ar fi procurat droguri în 2016, însă timp de aproximativ două luni, nu au fost făcute progrese în cazul acestuia. KBS a raportat respectivele acuzaţii aduse artistului în 12 iunie şi a adăugat că poliţia nu a investigat niciodată cazul la acea vreme. Mai mult de atât, martorul principal „A” a declarat că Yang Hyun Suk, a forţat-o la acel moment să-şi schimbe mărturiile. Cu toate că respectivul complice a recunoscut că i-ar fi vândut droguri lui B.I, secţia de poliţie din Gyeonggi-dong ce trebuia să cerceteze acel caz nu l-a chemat pe B.I l-a interogatoriu şi nici nu l-a supus vreunui test antidrog.

Drept răspuns acestor bănuieli, Bae Yong Ju a declarat: „Am încercat să-l investigăm pe B.I la acel moment, dar procuratura a spus că nu aveam jurisdicţia necesară şi ne-a spus să înaintăm cazul în continuare procuraturii.”

Acesta a continuat: „După mai mult de două luni fără niciun rezultat, am dat de înţeles în mod clar că vom investiga cazul dat. Am făcut în aşa fel încât să desfăşurăm propria noastră investigaţie, din moment ce procesul procuraturii decurge foarte lent.”

Întrebat dacă „A” va depune mărturie, Bae Yong Ju a spus: „Am aflat că avocatul ei a convins-o într-o anumită măsură, aşa că suntem de părere că va coopera cu noi.”

Potrivit poliţiei, succesul sau eşecul cazului va depinde de mărturiile lui B.I, în special, luând în considerare faptul că nu sunt prea multe dovezi împotriva sa.

Procuratura a mai anunţat că „intenţionează să urmărească investigaţiile secţiei Gyeonggi”, dar nu plănuiesc să le cedeze cazul.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s