Poliția va investiga și programul „Idol School” pentru manipulare de voturi

După ce s-au început învestigațiile pentru toate cele 4 sezoane „Produce 101”, s-a dezvăluit că poliția va începe, de asemenea, să investigheze și programul de supraviețuire de la Mnet, „Idol School”.

Potrivit mai multor persoane cu legături în industria de divertisment, poliția a lansat o investigație la scară largă, pentru a se asigura dacă a avut sau nu parte programul de aceeași manipulare de voturi pe care a avut-o și seriile „Produce 101”.

Poliția va incepe investigația interogând nu doar persoanele oficiale care au creat programul, dar și spectatorii care au rămas cu întrebări privind rezultatele programului.

Un grup de spectatori al show-ului va începe să ia acțiuni legale împotriva lui Mnet astăzi. Investigația se va concentra pe oficialii care au manipulat rezultatele de la „Idol School”, și va aduna dovezi că instructorilor li s-a cerut să distrugă evidențele manipulării. Vor fi pedepsiți și instructorii care au propus ideea crimei, dar și cei care au acceptat ideea.

Cu ceva timp în urmă, poliția a declarat că nu va investiga și programul „Idol School” pentru manipulare de voturi, dar părerea s-a schimbat acum.

Idol_School_survival_show_promotional_poster

sursa (1)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s