Shin Min Ah și Kim Woo Bin au decis să se căsătorească

Apropiații lui Shin Min Ah și Kim Woo Bin au agitat presa după declarațiile conform cărora cele două vedete s-ar pregăti de nuntă.

Ar fi o veste minunată pentru Kim Woo Bin, care a fost greu încercat după ce a descoperit că este bolnav de cancer. Actorul a trebuit să se retragă imediat din toate activitățile și să facă chimio și radio terapie. Iar Shin Min Ah, iubita lui, a fost întotdeauna alături de el.

În episodul din 2 septembrie al emisiunii de la Channel A, „Rumor has it”, reporterul de divertisment Choi Jung-ah a dezvăluit că se zvonește despre Kim Woo Bin și Shin Min Ah că își pregătesc nunta.

Choi Jung-ah a spus: „Am auzit chestii de la oameni apropiați, cei doi au spus că nu planifică căsătoria în acest an, ci în schimb pentru 2020 sau 2021.”

Ea a continuat: „Cu toate acestea, o persoană din partea lui Kim Woo Bin mi-a cerut să mă abțin de la a prezenta această poveste până când își revine (după cancerul nazofaringian al lui Kim Woo Bin)”.

Cele două vedete s-au cunoscut în timp ce filmau o reclamă în 2015. Relația celor doi a fost foarte puternică de atunci. Kim Woo Bin încă nu a revenit în viața publică, din motive de sănătate, fiind încă în recuperare.

Noi le dorim sănătate și multă fericire!

 

Sursa: news.sbs.co.kr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s