Distribuția „Melo is My Nature” și-a exprimat gândurile pe măsură ce drama se apropie de final

Distribuția dramei „Melo Is My Nature” a susținut împreună o conferință de presă.

Drama de vineri și sâmbătă de pe JTBC, „Melo Is My Nature”, este o comedie romantică care urmărește povestea a trei cei mai buni prieteni în vârstă de 30 de ani și viața lor de zi cu zi. Este prima dramă a regizorului Lee Byung Hun, care a lucrat pentru filmul de succes, „Extreme Job”.

În 6 septembrie, distribuția dramei a susținut o conferință de presă în care regizorul a împărtășit: „Deoarece a fost prima oară când am regizat o dramă, a fost revigorant și amuzant. Am filmat recent ultimile scene și le-am finalizat cu zâmbetul pe buze.” În ciuda recenziilor pozitive, drama a avut puține vizionări. În ceea ce privește motivul, Lee Byung Hun a comentat: „Am urmărit drama cu unii oameni, care au aproximativ 20 de ani, și nu au înțeles-o prea bine. Mi-am dat seama că a lipsit ceva. Numărul de telespectatori este mic, dar în mod ciudat, noi ne simțim foarte bine. ”

Când a fost întrebat dacă va continua să regizeze drame, el a răspuns: „Chiar dacă sunt epuizat, deoarece a fost atât de greu, vreau să folosesc această experiență ca fundament pentru a formula noi planuri și pentru a încerca din nou regizarea unei drame. În momentul de față, mă gândesc cum să micșorez decalajul dintre ceea ce vreau să fac și ceea ce se bucură publicul. Sunt confuz, dar încerc să învăţ tot mai multe lucruri.”

Deoarece a fost responsabil atât de scenariu, cât și de regie, Lee Byung Hun a explicat: „A fost foarte dificil. Cred că e mai bine să te ocupi doar de un lucru. Am văzut ce înseamnă să fii pe ambele extremităţi, când am trecut de la 16 milioane de spectatori (cu „Job extrem”) la un procent mic de vizionări. Când am verificat vizionările, am crezut că numerele sunt greșite. Aș putea fi fost ușor încrezut, dar am devenit din nou umil.”

În ceea ce privește secretul recenziilor pozitive ale dramei, el a împărtășit: „Am scris scenariul în timp ce mă simțeam invidios pe cei trei prieteni care locuiesc împreună și au grijă unul de celălalt. Am folosit toate notiţele pe care le-am adunat timp de 10 ani, pentru a include replicile potrivite. Oamenii care au urmărit drama, păreau să intre în piele personajelor.

Distribuția a fost întrebată despre finalizarea filmărilor, la care Gong Myung a răspuns: „M-am odihnit foarte bine”, iar Ahn Jae Hong a împărtășit: „Sunt recunoscător că am putut participa la un proiect atât de excelent, cu un astfel de scenariu puternic. Han Ji Eun a adăugat: „ Mulți oameni au spus că este „drama vieții lor” și este la fel pentru mine ”, la care Jeon Yeo Bin a fost de acord. Jeon Yeo Bin a continuat: ” „Melo Is My Nature” este o dramă pe care o prețuiesc cu adevărat. Este păcat că trebuie să spun la revedere după terminarea filmărilor, deoarece toți cei implicați au fost atât de buni. A fost dramă predestinată mie. ”

Chun Woo Hee a spus: „A trebuit să-mi țin echilibrul bine și eram emoționată să interpretez un personaj pe care nu îl jucasem niciodată. Cu ajutorul personalului și al altor actori, am putut filma fericită. Cred că am avansat cu un pas ca actriță prin această dramă. După ce am întâlnit-o pe Jin Joo (personajul ei), am putut să acționez în mod natural, nepăsătoare și să mă desprind de mine în acest proces.” Chun Woo Hee, care a interpretat multe personaje întunecate și dificile în cariera sa, a explicat: „ Acest personaj a venit ca o misiune. În timp ce jucam rolul lui Im Jin Joo din „Melo is My Name”, m-am întrebat cum mă vor vedea cei din jurul meu. Prin intermediul felului unic al lui Jin Joo, am reușit să joc fără să mă simt restricționată sau presată.” În ceea ce privește replicile ei, actrița a împărtășit: „ A trebuit să recitesc replicile mele cu exactitate și veselie și m-am descurcat bine, pentru că așa mă simțeam și în realitate. „

Când a fost întrebat despre apariția surpriză a lui Son Seok Gu, în fața lui Jeon Yeo Bin, regizorul a explicat: „Se va întoarce pentru fiecare episod și va lucra cu Jeon Yeo Bin. El a fost ales pentru acest rol pentru că este un actor fermecător și sexy.” Jeon Yeo Bin a adăugat: „ Am auzit că Son Seok Gu și eu ne potrivim bine în drame. Sper să vă placă chimia dintre noi. „

„Melo Is My Nature” se difuzează în fiecare vineri și sâmbătă la 16:50 (ora României).

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s