Oh Na Ra, Lee Ji Hoon, Seo Hyun Chul și Shin Soo Hyun vor juca într-un nou serial

Mai mulți actori se vor alătura lui Kim Kang Woo și Jo Yeo Jeong pentru noua dramă de pe KBS 2TV, „9.9 ​​billion woman” .

Drama „9.9 billion woman” este despre o femeie pe nume Jung Seo Yeon (Jo Yeo Jeong) care, din coincidență, a găsit 9,9 miliarde de woni (aproximativ 8,3 milioane de dolari) în numerar și un bărbat numit Kang Tae Woo (Kim Kang Woo) care o întâlnește pe Jung Seo Yeon în timp ce vrea să descopere adevărul despre moartea fratelui său mai mic.

Oh Na Ra a fost confirmată pentru rolul lui Yoon Hee Joo, frumoasa prietenă a lui Jung Seo Yeon, care are foarte multă încredere în sine. În calitate de persoană care nu a cunoscut ce este sărăcia, eșecul sau tristețea, ea acționează cu generozitate față de toată lumea, dar se transformă într-o persoană cu inimă rece, când nu îi place ceva.

Seo Hyun Chul va avea rolul lui Oh Dae Yong, care a fost un șef bun de nimic pentru o companie de divertisment. Cu toate acestea, el este un om fidel.

Shin Soo Hyun îl va interpreta pe barmanul Ji Ha Na, care este de partea lui Kang Tae Woo, după ce a primit ajutor de la el. Anterior, Shin Soo Hyun și-a arătat abilitățile actoricești prin intermediul videoclipului muzical al lui OVAN și VINXEN, Snowflake”, și rolul lui din drama web „The Reason I Can’t’t Help but Like You” .

În cele din urmă, Lee Ji Hoon a fost confirmat pentru rolul lui Lee Jae Hoon, directorul fundației Woon Am și soțul lui Yoon Hee Joo. Cu toate acestea, în ciuda aspectului său exterior, este în secret infidel soției sale. Lee Ji Hoon a primit un rol cu totul diferit față de ce a jucat până acum.

Anterior, Lee Ji Hoon a jucat în „The Legend of Blue Sea”, „Sister Is Alive”, „Death Song” și multe altele. În legătură cu noul său proiect, Lee Ji Hoon a împărtășit: „Sunt fericit să le arăt telespectatorilor o nouă parte a mea. Lucrez din greu pentru a mă pregăti pentru [dramă], așa că vă rugăm să o așteptați cu nerăbdare.”

„9.9 billion woman” va fi difuzat în noiembrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s