TVXQ şi Super Junior vor porni într-o aventură în propria emisiune documentară

Membrii TVXQ şi Super Junior vor filma un documentar turistic împreună!

YouTube va lansa un show original intitulat „Analog Trip” în care protagoniştii vor fi Yunho şi Changmin din TVXQ, Leeteuk, Shindong, Eunhyuk şi Donghae din Super Junior, aceştia călătorind în Indonezia doar cu un rucsac. În emisiune vom putea urmări legătura apropiată dintre respectivii artişti, momente în care aceştia apreciază frumuseţea naturii, dar şi cele mai intime sentimente şi gânduri are lor.

„Analog Trip” va fi o vacanţă specială pentru idolii care au muncit neîncetat încât de când erau nişte adolesecenţi. Cei şase membri vor merge într-o călătorie având doar un rucsac şi o carte care să îi ghideze, iar în timpul acestei aventuri, vor păşi pe calea amintirilor, gândindu-se la momentele şi prietenia lor încă de când erau stagiari.

Emisiunea va fi lansată pe 9 octombrie prin intermediul canalului oficial de YouTube al SMTOWN. Va avea un total de 12 episoade, care vor fi lansate în fiecare zi de miercuri. Membrii YouTube Premium vor putea urmări toate episoadele în data de 9 octombrie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s