Umbrela uriașă a lui Ong Seong Wu a devenit un subiect de discuție intens

Intenauții se întreabă ce e cu umbrela uriașă pe care Ong Seong Wu a folosit-o la cina de încheiere a dramei „Moments of 18”.

Pe 10 septembrie, Ong Seong Wu a participat la o cină specială cu echipa din drama „Moments of 18”. Cina a avut loc pentru a sărbători sfârșitul filmării și difuzării serialului protagonizat de acesta.

După ce a ajuns la restaurant în duba lui, Ong Seong Wu a ieșit din mașină cu o umbrelă pe care a deschis-o, pentru că afară ploua destul de tare la momentul respectiv.  Umbrela lui Ong Seong Wu a atras instantaneu atenția tuturor oamenilor din jur, pentru că era imensă.

Probabil că sub umbrelă încăpeau două persoane, sau, probabil, chiar pentru trei, de parcă vedeta ar fi venit cu umbrela de plajă după ea pentru a merge în restaurant.

Mulți oameni au devenit curioși cu privire la umbrelă; s-au întrebat mai întâi dacă aceasta este într-adevăr o umbrelă standard și, de asemenea, s-au întrebat de unde a cumpărat un obiect de dimensiunea respectivă, în cazul în care aceasta este o umbrelă standard.

La ceva timp după  ce fotografiile și videoclipurile cu umbrela unică a Ong Seong Wu s-au răspândit online, un fan a confirmat că este o umbrelă pentru utilizarea de zi cu zi și a spus că este un cadou pe care i l-a oferit recent lui Ong Seong Wu.

El / ea a vrut să demonstreze că spunea adevărul, împărtășind și o fotografie cu achiziția făcută pentru star.

Curioșii au comentat: „Sunt surprins să văd că este cu adevărat o umbrelă pe care să o folosești în viața de zi cu zi. Adică, sincer nu o arată! este totuși! „,” Cu acea umbrelă, pariez că nici o singură picătură de ploaie nu va ajunge pe Seong-wu. „, etc.

 

Sursa

3 gânduri despre „Umbrela uriașă a lui Ong Seong Wu a devenit un subiect de discuție intens

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s