IU împărtășește fotografii din vacanța echipei „Hotel Del Luna” + cadoul lui P.O din Block B

IU a împărtășit fotografii făcute în vacanța de la Bangkok primită răsplată de către ea și echipa dramei-hit „Hotel Del Luna”.

După ce au apărut mai întâi căteva imagini surprinse de fani, cu Yeo Jin Goo și IU, acum cântăreața a postat pentru fani poze mai clare cu mesajul: „Oare va fi suficient. „Hotel Del Luna” în Bangkok. Toate fotografiile și cadoul colier al grupului e de la Hyun Joong… Nu, Pyo Ji Hoon.”

În fotografii, IU poate fi văzută bucurându-se de vacanța departe de casă, alături de Bae Hae Sun și Mina din Gugudan, colegii ei de distribuție din dramă. Se pare că P.O din Block B a pregătit coliere pentru toată lumea ca un cadou pentru a-și aminti timpul petrecut împreună în dramă. Și Yeo Jin Goo a purtat colierul primit la întoarcerea în țară.

„Hotel Del Luna” a avut premiera pe 13 iulie și a avut un parcurs de mare succes, bucurându-se de o uriașă popularitate de-a lungul episoadelor sale. Drama s-a încheiat recent și distribuția a zburat la Bangkok pentru a se bucura de vacanța lor recompensă.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s